Da, iei un modem ca oricare altul doar ca în loc de cablu de întrare are cartela sim
Roaga-i sa nu divorteze pentru viitorul tau ca ei vor sa ai un viitor si ei nu vor sa fi somer.
Unul din ei daca divorteaza sigur o sa te ia in casa lui ca nici ei nu cred ca vor trai la cort. Cat despre net, operatorii de telefonie au solutii mobile pe care le iei pe loc
Cred ca ar trebui in primul rand sa stai de vorba cu fiecare in parte, sa asculti parerea fiecaruia, de ce vor sa divorteze. Apoi sa te gandesti la o solutie, ce te ar putea ajuta sa se impace pentru totdeauna, sa isi mai dea o sansa.De ex,tu sa i spui mamei ca tatal tau a invitat o in cutare loc in oras,sa le organizezi o intalnire surpriza,si cu ocazia asta sa se impace. Apoi daca nu merge, dupa ce discuti si tu cu ei, le poti spune ca iti cauti cu chirie, deoarece nu vrei sa ramai pe drumuri. Daca reusesti sa lucrezi, indiferent dr locul unde stai, te felicit.Analizează bine situația inainte de orice decizie.Sa ne spui si noua daca s au impacat.
Banuiesc ca esti major, odata ce vorbesti de munca si nu de scoala, caz in care, ar cam fii vremea sa-ti iei soarta in maini si sa-ti faci viata ta!
Nu crea probleme acolo unde nu sunt!
Ia-ti de munca si vezi-ti de treaba ta.
Strange bani si fii pregatit sa te muti, la un moment dat.
Chiar daca parintii tai vor divorta, nimic nu se intampla peste noapte. Un divort putand dura de la cateva luni, pana la cativa ani, tu avand destul timp, sa-ti cauti chirie si sa te muti.
In orice caz, este posibil sa poti ramane cu parintele care pastreaza casa, tu putand ramane acolo.
Mersi, da asta era si planul Oricum voiam sa ma mut in urmatoarele 6-8 luni de cand am luat un job, insa acum chiar nu-i momentul sa raman fara internet