Amintirile nu reprezinta neaparat obiecte.Multi considera ca tine si ajung hoarders, nemaistiind ce este si ce nu in casa sau avand chiar probleme grave cu igiena.
Obiectele din diferite etape ale vietii cred ca aduc nostalgie mai mult decat orice altceva.Ma gandesc ca daca ar fi sfarsit hainele intr-un pod, prafuite sau roase de soareci, nu prea te-ai mai fi bucurat deloc de ele.Asa macar au fost donate catre persoane care le-au mai folosit si s-au bucurat la randul lor de ele.Revistele mi se par cam inutile, mai ales cele care promoveaza diverse produse si/sau barfe in jumatate din pagini. Apoi, copertile alea lucioase, groase nici macar nu pot fi reciclate.
Hainele vechi nu merita sa le mai tii! Cand ti ai luat una noua arunca una veche...de reviste si caiete nu zic e pacat...dar de haine nu!
Mie îmi pare rău că părinți nu au păstrat primele hăinuțe și papuci sau șosete pe care le-am purtat când aveam doar câteva luni. Am multe poze deci am practic multe amintiri salvate acolo. Mai am și ceva jucări de când eram copil dar în rest nu mi-au rămas prea multe lucruri. Măcar știu că atunci când o să am copii să le păstrez una alta ca amintire.