Deci dacă ai apelat la el de două ori și nu te-a ajutat deloc, atunci spune-i contul unde să-ți trimită banii.
Tu nu poți păstra o prietenie de unul singur oricât ai încerca. Mi-e teamă că prietenia de care vorbești este doar în mintea ta, dar nu și a lui.
Dă-i contul și spune-i că ești disponibil oricând să-l ajuți; convinge-l că poate apela la ajutorul tău oricând. Dacă era un om amărât mai ziceam. Vei pierde banii dacă nu-i vei cere. Prietenia lui nu o ai, așa că în privința aceasta nu ai ce pierde.
Sănătate!
Cineva care castiga 60 mii $ pe luna nu te cauta pe tine sa il ajuti, asta iti garantez.Is curios ce face ala de castiga 60 de mii cum spui.
De acord cu anonimg si mai spune-i ca din banii aceia o sa pui si niste lumanari la biserica si te vei ruga sa fie sanatos.
E băgat tare cu ________ cu statul cu primăriile cu bisericile cu combinții de genul face grafică șî site-uri pentru instituții pentru primării, umblă numai cu oameni care au milioane de euro in buzunar, mi-a spus că el nu se bagă înseamă acolo unde este el de cât cu oameni care au cel puțin 2 milioane de $ banii lor dar el targhetează să fie doar în compania oamenilor care au măcar 4 milioane de $
ăsta este planul lui să umble tot timpul doar cu milionari,
El mi-a spus că face parte dintr-o biserică unde cel mai sărac dintre ei are 2 milioane de dolari iar el este pastor la biserica respectivă sau a fost până când și-a făcut clienți dintre ei iar acum s-a luat in mod serios de creere pagini web
In urmă cu câțiva ani l-am pus eu in legătură cu o firmă din bucurești și le-a făcut un bener gen a lucrat 4 ore si a luat pe acele 4 ore
100 $ pentru fiecare oră muncită pentru ei.
Fae site-uri pe la firme si pe un site ia cel putin 50 000 $ altfel nu se bagă să îl facă
face prezentări pe la companii
Se lauda, cineva care face atatia bani niciodata nu va spune cat face, is lamurit, eu aici locuiesc si ce spui tu ca ala umbla doara cu milionari am mai vazut eu din astia destui pe aici, romani care se lauda sa para altcineva decat e.
Dar din partea mea sa faca si 100 de mii, dar un om care spune ca face si drege, ca umbla doara cu milionari, pfff dar asta e, romanii de acasa cred, mai ales in ziua de azi cand sunt atatia naivi
Asa de multe minciuni tragi tu pe aici, incat ma mir ca-ti mai raspunde cineva!
Zi sa ii pastreze banii, si zici te rogi pentru calculatorul lui sa mearga! De ce sa-l primesti? Chiar asa de fraier esti? Nici nu trebuia sa intrebi asa ceva, ca era logic ce trebuie sa faci.