anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu știu cum sa i spun băiatului de care îmi place și care mă place mult ca nu sunt româncă ci 'corcitura', adica; mama e moldoveanca iar tata iar o amestecatura țigan. ..sași...mă doare mult chestia asta...adică nu îmi e rușine cu părinții mei. Imi este de acel băiat care are planuri mari și eu îmi pun o bariera din treaba asta, înăuntrul meu mă simt foarte prost. Ce sa fac? Cum sa i spun.?

18 răspunsuri:
| AirănMeidăn a răspuns:

pai, e o relatie pe net, sau?
nu stiu ce sa zic, sincer nu cred ca l-ar deranja cu ceva asta avand in vedere ca ai zis ca are planuri mari (implicand si ca te iubeste), deci n-ar trebui sa fie un obstacol
racism is not funny!

| iiUser20 a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Nu nu. ...nu este o relație pe net

| LoveSleep a răspuns:

Dacă-i "moare" iubirea după ce îi spui, n-ai pierdut nimic.

| iiUser20 a răspuns (pentru LoveSleep):

Aia da. ...bine zis

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Naţionalitatea nu este importantă într-o relaţie. Atâta timp cât vă înţelegeţi nu văd care e problema happy

I am spus. ..mor de rușine

| iiUser20 a răspuns (pentru anonim_4396):

Așa ar trebui sa fie...

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dacă te iubeste, te va acceepta asa cum esti, daca nu nu, poti sa fii tu si din nemul lui lady Diana

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru iiUser20):

Ar trebui de fapt sa iti fie rusine ca ti-e rusine.

| LoveSleep a răspuns (pentru iiUser20):

Și? Cum a reacționat?

| pufulescu a răspuns:

Dar de ce trebuie sa ii spui asemenea detalii intime? Urmeaza sa va casatoriti cumva?

| iiUser20 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da...știu, așa e firea mea... timida și fără încredere

| iiUser20 a răspuns (pentru pufulescu):

Da' de ce nu? ...pai sa nu stea degeaba lângă mine, poate îl deranja, acum am aflat ca nu

Bine...mi a spus ca nu le deranjează și mai multe...wow laughing)

| Lawliet14 a răspuns (pentru anonim_4396):

* etnia, iar mama sa cred ca e moldoveanca din Romania nu basarabeanca; nationalitatea se refera la tara din care provine (tigan, maghiar, german adica sas sau svab, evreu, etc. este etnie daca se refera la cei din alta tara decat a lor)

| Lawliet14 a răspuns (pentru iiUser20):

Puteai sa fi si din Congo! happy

| Antoneta_Torcica_1967 a răspuns:

Trebuie să-i spui, si daca te iubește te accepta chiar daca ai fi țigancă pura, daca nu atunci nu te merita.