anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu vi se pare absurd ca părinții sa va aleagă cu ce fata sa vobesti și în final sa o iei de soție? Fata e ok dar distanta 300 km și are 23 de ani dar nu rezonam deloc și e plictisitoare. Deci nu mai pot. Ce au în cap?

12 răspunsuri:
| Eduardmihnai a răspuns:

Esti gipsy?

| UnDiavol a răspuns:

Nu este normla viața ta decizile tale tu alegi cu cine să-ți trăiești cum sati trăiești viața și pe cine iubesti cu Adevărat cu toată inima ta și tot sufletul tău și mie la fel au vrut să-mi facă de cateva ori pana mi-am spus punctul de vedere și o data adaca mai făceai Anormalitate asta ieșea rău de tot

| cfrtobias a răspuns:

rolling on the floor, daca n-avem permis vinzi si permis?

| darrio2007 a răspuns:

Dar nici fata pe care ti-ai ales-o, aia de 16 ani, nu prea se potriveste cu tine. Ei o vor pe asta de 23 pentru ca sunteti apropiati de varsta. Dar nu se poate sa-ti impuna dragoste cu sila. Ar trebui sa ai o discutie serioasa cu parintii tai, in acest sens si sa iti impui punctul de vedere.
Ai serviciu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Am servicii și o discuție cu ei nu am cum ca nu ajung nicăieri.

| sierra1 a răspuns:

"părinți sa va aleagă cu ce fata sa vobesti și în final sa o iei de soție? ...Deci nu mai pot. "

ești cumva pui de taliban?

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai 25 de ani, mai baiatule! Cum adica nu poti avea o discutie cu ei?

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu, nu e normal. Însă bănuiesc ca ai peste 18 ani, deci îți poți lua tu decizia singur. Nu trebuie sa o ia ei pentru tine. Atat timp cât nu depinzi de parintii tai nu văd de ce ai face ce vor ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A zis sa o las pe ea și sa o iau pe fata de care îi place ei dar degeaba dacă nu exista nimic între noi. Eu tot cu fata asta rămân. De care m-am îndrăgostit la prima vedere și ea la fel.

| Mosotti a răspuns:

Pai si tu te iei dupa ei? Fa ca tine si gata. Zi-le ferm ca nu ei aleg cu cine sa stai, punct. Nici nu conteaza ce au in cap, n-au nimic in cap, ca altfel nu gandeau asa.

| CodrutElian1990 a răspuns:

E o vorba romaneasca: "Cum iti asterni asa dormi". Daca la varsta ta nu stii sa traiesti asa cum vrei, ci trebuie ca parintii sa iti spuna ce sa faci, este vai de tine. Eu de la varsta de 16 ani traiesc pe picioarele mele si nu mi-a dictat nimeni ce sa fac in viata. Am ascultat, ascult si voi asculta pe toti cei care ma povatuieiesc (inclusiv subalternii), dar fac ceea ce cred eu ca este mai bine.
Si nu uita, sotia nu ti-o alegi pentru o noapte.
Tu intrebi ce au in cap parintii tai. Dar eu te intreb: tu ce ai in cap?

| Zuzu1991 a răspuns:

Cred ca bati campii, sau cauti flama!
iar daca esti pe bune, atunci nu te poate obliga nimeni sa spui "da"