anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nustiu ce sa fac!sad Eu si sotul meu ne-am casatorit de acum 1 si ceva an. si el foarte rau face, aproape tot anul de cand suntem impreuna, el are prieteni si aproape tot timpul e cu dinsii fumeaza si mai bea, cateodata si noapte de multe ori nu vine acasa pina la 3, 4 sau 5 dimineata, ma minte totdeauna ca vine acasa dar nu vine pot sa-l rog cat de frumos....nu stiu ce face si unde umbla. acum eri ne-am certat i-am spus ca nu vreau mai mult sa traiesc asa ca inima tare ma doare si pling foarte mult din pricina lui, m-am dus deacasa la un neam si el mi-a scris pe un site ca el o gatito cu mine pe totdeauna. dar il iubesc si nu stiu ce sa fac. ce va ginditi. oare are pe alt cineva?sad

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Tu nu ai deschis ochii cand te-ai maritat? Se vede ca nu. Acum suporti consecintele, pentru ca le meriti. Du-te urgent si inainteaza divort. Nu sta pe ganduri. Da-o incolo de iubire. Aia nu e iubire. Bate fierul acum cat este cald. Cu cat amani, cu atat va fi mai greu.

9 răspunsuri:
| Pitzipoanca a răspuns:

Voi ati fost impreuna vreun pic inainte sa va casatoriti?
Eu nu pot sa va inteleg pe voi, cele care sunteti mai deranjate de prespectiva ca are pe altcineva, decat de perspectiva ca bea sau ca nu e pregatit pentru casatorie.
Adica preferi sa te bata decat sa te insele?

| Ina93 a răspuns:

Off..parerea mea ar trebui sa pui puntul pe "i". spune-i ca daca nu sta cu tine acasa cum face un bartat care trece printr-o casatorie spune-i ca divortati dar spune-i ca fapt divers si vezi ce ar zice. big grin

| alessia5158 a răspuns:

Pune punct cat nu este prea tarziu! --- vezi aici solutia cea mai rapida si gratis :http://stiri.acasa.ro/......48183.html

| Pitzipoanca a răspuns:

Pfff, ce urat. Imi pare rau. sad. Tu te-ai mai putea intoarce acasa, la parintii tai?

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Precis nu era pregatit pentru viata de familie, care implica si multa responsabilitate.Trebuie sa te gandesti si la eventualitatea ca vei avea un copil de crescut si educat alaturi de el. Un asemenea gen de relatie inmulteste numarul copiilor abandonati sau care, in lipsa unei indrumari corecte, o iau pe cai gresite. Un barbat adevarat e un,, stalp al casii,,-spun batranii. Un stalp slab, sau putred duce la naruirea caminului.Numai tu poti hotara ce fel de viata vrei sa ai si cum sa-ti cresti copii. Poti sa revii.

| Dacon a răspuns:

Nu credeam vreodată să ajung să-l citez pe Fernando de la Caransebeș, dar tu chiar te-ai căsătorit cu-n bărbat tâmpit...
Tot aici, spui că te izbește de pereți, și cam încep să cred despre el, că e atât de prost încât nici măcar nu știe să bată o femeie...
În fine, uite ce zic eu : du-te acasă la ai tăi, și apoi bagă divorțul. Dupa aia stai un pic să îți treacă supărarea și când crezi că ești pregătită îți cauți pe altul și te măriți la loc. Că bărbați mai sunt, nu mai boci atât după el ca proasta, da? Ce dracu ai? Din contra - zi mersi dacă și-a găsit pe alta - așa poate îl stoarce aia de puteri, și n-o să mai aibă chef să te dea pe tine de dușumele...
Bun.Deci cu sfatul am terminat.Acum întrebarea mea : de ce, totuși, te-ai căsătorit cu un bărbat tâmpit? - vorba cântecului, cum spuneam.

| skrtelmrs a răspuns (pentru Dacon):

Tu nu auzi ca ea il iubeste...
pentru tine BMWZYE..nu baga divort..va veti face de rasul curcilor amandoi.
explica-i care e situatia:nu mai suporti ca el sa fie plecat, sa vina beat acasa/sa te insele..esti femeie ai nevoie de unele lucruri pe care doar barbatii ti le pot oferii..incearcai sa ii explici care e situatia. spune`i:maine-poimaine vom avea un copil, cum vrei sa ajunga, la fel ca tine? un betivan? un drogat? toata ziua hai-hui.
incearca sa-l aduci pe "autostrada" nu pe "aratura". daca din intamplare beat intra intr-un scandal si il nenoroceste unu pe viata din cauza bauturii. ce se intampla cu el atunci?
P.S.nu sunt responsabil ce se va intampla daca ii vei spune aceste vorbe..iti recomand sa ii spui aceste vorbe daca el este un personaj calm, intelegator

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Parintii te v-or ajuta sa treci peste asta.Bafta si sa ai o viata frumoasa.Pa!

| LeoPoci a răspuns:

Nu neaparat sa aiba pe altcineva dar se pare ca ieste usor de influentat de prietenii lui incearca sa vb cu el ca nu este ok ceea ce face daca vrea sa salveze casnicia trebuie sa se schimbe daca nu atunci este, mai bine sa va despartiti. dragoste cu forta nu se poate