anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O fată ar accepta să iasă cu mine dacă nu am permis de conducere?

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da mai noi esti legitimat cand iesi cu o fata in oras? buletin, permis, asigurare?

| Catalion a răspuns:

Asta e o intrebare legitima. Sunt atatea fete care au asa de multe pretentii, dar se asteapta ca baiatul sa nu aiba nici o pretentie si sa zica mersi ca este ea frumoasa. Daca o fi si asa. Daca nu ii convine ca nu ai permis, masina, atunci mai bine gasesti pe alta.

| gabicoo a răspuns:

Da! Dacă ai șofer și mașină la scară.
La tine nu este cazul.

| Standt a răspuns:

Da, de ce nu? Iese cu tine, nu cu masina ta.

| Simpatic a răspuns:

Nu toate fetele sunt ca cele descrise de colegii mei de pe TPU, unele nu sunt nici fitoase nici nu au impresii sa ceara de la altii sa aiba nu stiu ce masina, mai ales cand ea nu a avut niciodata masina

Dar exista si "besinoase" (in argou inseamna>om cu nasul pe sus sau increzut) care daca nu ai nu stiu ce masina nu se uita la tine, desi ele la fel nu au avut vreodata Aston Martin sau o masina brand de lux care sa le valideze cumva alegerea pentru masini tari, deci impresiile lor nu sunt JUSTIFICATE

In fine, pe scurt sunt femei si femei insa a avea sau nu permis nu ar trebui sa aiba vreo legatura directa cu a avea sau nu o relatie cu cineva

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca nu ne prezinti si fata, e imposibil sa ghicim.
Una de 14 ani cred ca s-ar multumi cu o plimbare in taxi sau autobuz.
Pe la 20+ am avut fete care ma ignorau daca nu ieseam cu masina, dar precizez ca alea erau material prost.

| Nirvanaaa a răspuns:

Pai da, ce treaba are permisul cu ieșitul?

| carevaescu a răspuns:

Aia sa fie problema

Bula
| Bula a răspuns:

Daca pune astfel problema, atunci ii cer si ei sa-mi arate permisul (ei), asigurarea Casco, conturile bancare personale, proprietatile imobiliare, afacerile, etc.
Daca nu este in stare, atunci o tratez ca pe oricare alta de 50 lei, de pe centura.

| XxGeorgiana01yu a răspuns:

Păi cum vă vedeți dacă nu ai permis? Cum ieșiți? Îți trebuie numai fete de acolo de la tine din zona...s

| johnnny123 a răspuns:

Nu cred că problema ta este permisul de conducere... Problema ta este că la 22 de ani (cât susții că ai) pui întrebări de copil de 12 ani. Iar din asta deduc că și comportamentul tău în relația cu fetele are cam același nivel de "maturitate".

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru XxGeorgiana01yu):

Auzi draga rolling on the floor, dar tu ce oferi? Nu v-ati plictisit ma fetelor sa aveti pretentii pe burta goala? E de-a dreptu amuzanthee hee, toate aveti pretentii de zici ca sunteti cineva.Eu nu inteleg tu iesi cu mine sau cu bunurile mele materiale? Ia pune-te 2 secunde in locul unui barbat si ia gandeste-te ba eu sunt barbat,am casa mea,am masina mea, am banii multi, femeia asta ce imi ofera? Aaa pai stai ba ca nu-mi ofera nimic ea vrea sa facem TREBURILE EI impreuna, iar TREBURILE MELE sa le fac singur, ea vrea ca CHELTUIELILE EI ori SA II LE PLATESC EU ori sa le platim amandoi, Cheltuielile mele le platesc eu.Nu iti da matematica aia putin in cap sa te gandesti ba ce dracu are nevoie asta de mine daca eu nu sunt in stare de nimic si asteapta sa ma intretina el? Voi incat n-ati inteles VREMEA AIA in care PRIMEAI tot fara sa faci nimic s-a dus taica, aia a fost copilarie si noi baietii primeam de la parintii si eram tinuti in puf dar asta se intampla pana la 10-11 ani dupa gat, da la voi se intampla pana la 18, dar voi aveti impresia ca TOATA viata o sa fiti intretinute, vezi ca gresesti.Ar trebui sa te pui sa te gandesti ba maine mor ai meii, ce dracu fac? Ca mori de foame, NIMENI pe lumea asta NU TE INTRETINE PE TINE DEGEABA.Tu ii oferi ceva barbatului, el iti ofera tie ceva.Am o intrebare pentru voi fetele, deci pe alea de pe centura le judecati ca se frec pe bani, dar si voi faceti acelasi lucru rolling on the floor, va frecati cu aia cu bani iar daca nu au bani nu ii bagati in seama, nu e acelasi lucru? Sa nu aud preferatul vostru argument ca sunt misogin, ca nici macar nu stiti ce inseamna a fi misogin.Deci te mai intreb odata daca eu am toate chestiile astea, tu cu ce vii in relatie? Treziti-va din a crede ca sunteti cenusareasa si vine printu si va tine numai stand in pat fara sa faceti nimic.

| XxGeorgiana01yu a răspuns (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Nu sunt eu persona potrivită să îi spui asta, eu sunt o fata cu vise mari să ajung departe in cariera mea, am avut și prietenii fără permis dar nu ne-am văzut niciodată....si de aia zic ca e mai greu, normal că îl acceptă si fete fără permis dar alea sunt cele cu suflet si nematerialiste, eu vreau sa am permis când o sa am copii, pentru ei, sau loc de muncă dacă îmi cere, nu sa văd mă văd cu altii băieții... dacă ai permis este pentru binele tău, nu pentru alții.

| Darius50boss a răspuns:

Da

| Darius50boss a răspuns:

Nu contează dacă nu ai permis o grămadă nu au

| ALM2000RO a răspuns:

Dacă e una nematerialistă și care să dorească să iasă cu tine și nu cu bunurile tale, atunci da. Șansele de a o găsi sunt totuși mici în lumea asta în care aproape toate relațiile sunt pe interes și superficiale.

| Slaninutza1245 a răspuns:

Nu, pleaca ca iti pute mana a bara de troleu

| ArchangelElohim a răspuns:

De ce sa nu te accepte, ce legatura are una cu alta? ce nu sunt oameni care nu au permis si se bucure de o relatie minunata cu partenera lor?