Nimic bun din moment ce el se comporta foarte urat cu aceasta, copilul cat si sora ta, vor avea o viata dura
Și fostul meu e aproape în situația asta doar ca ei au școală, nu au copii si ea chiar e din familie destul de ok .Dar mi se pare absurd sa îți iei o copila practic lângă tine.
Ce se poate intampla? Cu timpul el mai îmbătrânește și dacă nu își schimba nici comportamentul ea la un moment dat își va da seama ca si-a irosit tinerețea și își va găsi ori un țel ori pe altcineva și gata.
Cununia e fix ultima problema in ce descrii tu.
lipsa educatiei e problema principala, si saracul copil probabil asta va fi si soarta lui, mai ales daca a fost facut din greseala.
Acum sa puna mana amandoi sa munceasca cinstit sa il invete macar asta pe copil.
Nu conteaza varsta, banii sau stasul social. Dar daca tipul se comporta urât cu sora ta, atunci este o mare problema. Nici o femeie nu ar trebui sa accepte sa fie abuzata de vreun barbat. Ala probabil este genul ala de tăran prost care traieste cu impresia ca nevasta-sa este propietatea lui. Este Romania plina de cazuri din astea. Sorta poate pleca oricand de la ala cu tot cu copil, ala nu merita sa fie tata. Legea este de partea lu sorata.
Pai daca nu au scoala si pe nimeni care sa-i invete, asta e rezultatul. Pe viitor o sa mai faca un copil sau doi, le mananca si/sau bea alocatia, sora ta va sfarsi batuta din ce in ce mai des daca nu se desparte de el, si copiii cresc mari ( cu chiu cu vai ), daca nu apuca statul sa-i ia. Insa ei doi vor fi limitati sa isi traiasca viata exact la fel. Pentru ca nu au mintea dezvoltata din lipsa educatiei.
Numărul beneficiarilor de ajutor social (venit minim garantat) a fost, în februarie 2023, de 165.425 persoane, cu 529 mai multe faţă de luna anterioară, potrivit datelor centralizate de Agenţia nationala. Creste de la an la an. Sunt prea lenesi sa munceasca, se cred prea destepti ca sa se duca la scoala. Barbatii cred ca o sa faca nu stiu ce combinatii, femeile cred ca vor aparea un print care sa le salveze. Trist.
Pe lumea asta sunt si oameni care chiar se iubesc. Care nu tin cont de parerea mea sau de parerea ta. Intr-adevar, sunt foarte putini, dar exista. Desi sunt adeptul cifrelor, trebuie sa recunosc ca exista si exceptii. Exemplu din irl: ea 24, el 43. Au copii, au muncit amandoi, nu le-a pasat de gura lumii.
Stai tu calm ca la 50 de ani poti avea destul chef de viata. Am un prieten exact de 50 de ani care are 3 gagici, intre 23 si 35 de ani.
Problema e că copilul nou născut s-a născut și cu probleme de sănătate...Sindrom etc.
Bă man, Am vrut doar o părere de la voi ce ar trebui sa facă dar numai comenta dacă nu ajuți.
Da,asa e.E mult mai tânără decât mine eu având 28.
Din "păcate "eu l-am lăsat după câțiva ani de relație și 2 ani de încercări din partea lui de împăcare fără rezultat. Urmata de "iau o copila cum am luat-o și pe fosta ca e mai ușor de prostit" (eu deja avem o relatie si viata mea cand s-au cuplat ei)si a combinat o prostuta de 14 ani pe atunci pe care sper măcar sa nu o însele și agreseze fizic ca pe restul, ca sincer nu am nimic cu ea.
Să știi că oameni ca ăla sunt primii verificați când e o spargere sau furt.
Si cum ai vrea sa ajut? Sustinandu-ti parerea? O va face fericita asta pe sora ta? Tu o faci fericita barfind-o pe net? Sau consideri ca tu o ajuti astfel?
Am vrut doar să știu și eu ce se v a întâmpla pe viitor fiindcă este sora mea și trebuie să-mi pese de ea.
Așa și? Ce îmi pasă mie ce ești? Numai scrie aiureli la persoane și stai acolo sa nu îți bați capul aiurea.
Dacă nu ar fi fost propoziția "Cel cu care este împreună se comportă foarte rău cu ea", nu ar fi fost nimic nelalocul lui.
Dar ținând cont și de asta, e clar că relația lor e disfuncțională și cel mai bine ar fi să se despartă cât mai repede.
Nu e normal. Sora ta e manipulata, din pacate. Se numeste grooming. Dar nu ai ce sa faci daca ea nu vrea sa deschida ochii.