Tu realizezi că ăla la 90 va sta cu o baba de 70? LOL
Am înțeles. Să fiu sincer cu tine, nu m-ai mă surprinde nimic.
Am auzit de cazuri in care unii fac dragoste cu cadavre sau alții se sugrumă in timp ce ejaculează. Ăștia doi sunt la pitiici dacă e să-i compari
''O fată de 19 ani fiind împreună cu un bărbat de 35de ani având copil împreună și fără cununie/nuntă vi se pare normal? Neavând amândoi Școală''
O combinatie perfecta. Casa de piatra si sa fie fericiti.
E majoră și nu vad o problema diferența de vârstă care nu e nici exagerată dar faptul că se comporta urat cu ea este o problema
Este sora ta sau esti chiar tu insa iti este rusine sa recunosti. Nu stim ce o sa fie in viitor nici cu noi, dar sa stim de tine sau sora ta.
Mergi si tu la tigancile alea ce dau in carti alea zic ca citesc viitorul, muma paduri sau care or mai fi.
Nu rezolvi nimic pe aici, si nici ei, indiferent ce le spune unu altul, asa ca nu-ti mai bate tu capu, omu asa e facut, sa incerce, pana nu vede el cum este, nu va stii, deci asa capeti experienta de viata, intrind in relatii, facind, etc.
Nu vad legatura ca nu-s cununati, daca nu-s cununati ce? Pe tine sau pe altii ii tine cumva cununia aia religioasa impreuna, sau actu de la cununia de la primarie?
Ce-s cu ideile astea de babe de 80 de ani Nunta, cei aia? Nun ta le mai trebuie nuntile is pentru aia bogati, si nu vad de ce trebuie sa faci nunta, sau cununie cum spui.
Se pare ca lumea asta a regresat, tot mai multi tineri praf cununie, nunta si alte povesti, dar nu se inteleg deloc.Sa stea asa, dupa cand o sa fi sa sature de ala, pleaca si aia o sa fie tot, nu mai trebuie sa mearga sa divorteze, bani si timp cheltuit aiurea.
Daca spui ca scoala nu au, ce vrei sa le mai ceri atit stiu, atit fac. Daca nu au fost la scoala, crezi ca ii inveti tu acu pe aia nu stiu ce chestii, da d e unde.
Nu ai binecuvântarea Creatorului peste relația ta dacă faci sex fără căsătorie. Nu vârstă e cea mai mare problema.E rău ca accepta sa fie tratata dara resoect.