| nuku a întrebat:

O femeie a scris pe un site finaciar, cerand sfaturi despre cum sa gaseasca un sot bogat.
Sunt o fata frumoasa de 28 ani. Sunt inteligenta si am cu adevarat clasa. As vrea sa ma casatoresc cu cineva care castiga minim jumate de milion de dolari pe an.
Exista pe site-ul asta vreun barbat care sa castige atat? Am avut deja relatii cu barbati care castigau 200 sau 250 mii dolari, dar acest lucru nu-mi permite sa locuiesc in Central Park West.
Asa ca ma intreb, cum pot sa ajung la nivelul acesta?

EL:
Am citit e-mailul dvs cu mult interes, m-am gandit profund la cazul dvs si am elaborat un prospect al situatiei dvs. Va asigur ca nu va fac sa pierdeti timpul, deoarece castig 500 mii dolari pe an.
Ceea ce dvs oferiti, vazuta din perspectiva unui barbat ca acela pe care-l cautati e pur si simplu o afacere foarte proasta. Si acest lucru din urmatoarele motive:
Lasand la o parte blablabla, ceea ce dvs oferiti e o negociere foarte simpla. Dvs oferiti frumusetea dvs fizica, iar eu ofer banii mei. Propunere foarte clara aceasta; dar exista o mica problema. In mod sigur frumusetea dvs se va diminua putin cate putin si intr-o zi va disparea, in timp ce e foarte probabil sa creasca progresiv contul meu in banca.
Asadar, in termeni economici dvs sunteti un activ care sufera de depreciere, in timp ce eu sunt un activ care produce dividende. Dvs nu numai ca suferiti o depreciere, aceasta e progresiva si creste in fiecare an!
Va explic mai bine: azi dvs aveti 28 de ani, sunteti frumoasa si veti continua sa fiti pentru urmatorii 5/10 ani, dar din ce in ce mai putin. Si intr-o zi, cand veti observa o poza a dvs de azi va veti da seama ca ati devenit o pruna uscata. Acest lucru inseamna, in termeni de piata ca azi sunteti bine cotata, in epoca ideala sa fiti vanduta, nu cumparata.
Utilizand un limbaj wall street cine va poseda azi trebuie sa va puna in trading position-pozitie de comert si nu buy and hold(cumpara si tine), cum se pare ca sugerati. Asadar in termeni comerciali, casatoria buy and hold cu dvs nu e o afacere buna pe termen mediu/lung. In schimb, inchirierea pe o anumita perioada poate fi chiar si din punct de vedere social o afacere inteleapta si am putea s-o luam in calcul. Am putea sa avem o relatie pentru. o anumita perioada.
Hmm. Daca ma gandesc bine si ca sa ma asigur de cat sunteti de inteligenta, cu clasa si frumoasa, eu, potential client care inchiriaza asa o masina, cer ceea ce este corect: sa facem un test drive.
Va rog sa stabiliti data si ora.

Cu stima,
Investitorul dvs,...

P. S. Ce parere aveti?

17 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Super tare. Asta da raspuns. Frumos.

| Razvan a răspuns:

Dragoste+afacerithinking=razboibatting eyelashes

| mihaa a răspuns:

Eu o intrebam asa
ce stie sa faca pentru banii astia?big grin

| shadovv a răspuns:

Wow... interesant laughing

| claudiea79 a răspuns:

Tu ce stii sa faci sa cucersti un sot asa bogat? ai citit o carte in viata ta? stii sa gatesti?
sa ai grije de el cind este racit? sa il susti moral cind are nevoie? barbatii bogati sint increzuti; insala femeile le mint. si nu prea mai exista pe saracia asta. un barbat care cistiga 10 milioane vechi ce are? daca stai in pantelimon ce are? sau in colentina? trebuie sa stai doar in sua? ani trec frumusetea se duce si ramii singura. mai bine sa cauti un barbat cu suflet bun si harnic. nu un bogatas care sa te cumpere cu banii. daca te cumpara o sa fii la cheremul lui non-stop se va purta urit cu tine si nu cred ca vrei sa fii umilita fizic si psihic. la 40 de ani ce vei face? o sa fii tot asa frumoasa? trebuie sa fii buna la suflet si sa nu mai ai atita pretenti. am trait si cu 2 milioane vechi pe luna si am fost fericita pentru ca am iubire; fericire; siguranta; romantism si un barbat sincer care ma iubeste ii iubesc sufletul nu portofelul. nu mi-r place sa traiesc in america pot fii fericita si in rominia mergind cu metrou. daca iei un barbat bogat tot timpul iti va reprosa ca te intretine nu cred ca vrei sa traiesti din mila lui.

| SatanaInIzmene a răspuns:

Exemplu clar a superioriatii inteligentei masculine asupra inteligentei de pruna a unei femei rolling on the floor

| eduardd a răspuns:

No coment! foarte adevarat happy

| YukiMrM a răspuns:

Ce vrei tu nu o sa ai laughing

| D A R i U t S s A a răspuns:

Foarte tare laughing

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Mda...si de atunci masina a devenit foarte uzata, n-o mai inchiriaza nimeni, doar cei cu buget redus, iar clientul a schimbat deja sute pana acum.

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Corect in principiu. Dar daca duduia este privita ca un activ amortizabil inseamna ca poate fi si asigurat tongue. CPP 682=29x

| roxpau a răspuns:

Super tare

| roxpau a răspuns:

Super tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si a acceptat sa fie testata si au trait fericiti urmatorii cinci ani, dupa care el a aruncat pruna uscata si si-a luat o livada de piersicute coapte si rumene, numai bune sa fie savurate rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa ajungem sa ne comandam neveste/soti pe net.laughing
Zau ca nu suntem prea departe. Se gaseste unul sa faca o afacere de asta.
Completezi un formular:
masuri:
culoarea parului:
lungimea parului:
culoarea tenului:
culoarea ochilor:
inaltime:
greutate:
etc.
Si se livreaza la pachet direct la domiciliu.winkinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oameni buni de aici ne putem da seama ce e in mintea unei femei poate foarte bine stramtorata sincer de mult nu ma mai mirat ceva insa acum...as dori sa o intreb pe duduie scuze de limbaj pe doamnisoara unde se ridica nivelul ei de cunostinte generale? imi reiese mie ca, coeficientul dansei tinde spre 0? Imi cer scuze pentru limbaj insa astfel de femei duc la deprecierea masei feminine romanesti pe plan mondial, si romancele vor fi privite ca niste sugatoare(de bani) nu altceva ca ianinte sa suga niste bani de la cineva trebuie sa suga si...indurare si mile din partea barbatilor cu situatie financiara f buna. Pacat de astfel de femei din punctul meu sunteti niste panarame care stiu doar sa doarma, sa mearga la saloane si sa doarma cu ceva adanc in gura. Dupa un timp veti mirosi a vechi si, veti atarna la 2 sandvishuri cu salam. Si un sfat: stiti cand sa va ganditi la barbati deastia? cand veti castiga cel putin atat cat pretindeti ca asteptati din contul cuiva. Te-ai gandit vreodata daca nu cumva esti obiect si nu esti om? numai pe alea le iei pe incercate? Din punctul meu esti josnica

Întrebări similare