O relatie treptat? Iti explic eu. A lua o relatie treptat inseamna, in primul rand, sa-i fi prieten, dupa aceea ii arati ca tii la ea, ii demonstrezi, ii aduci flori, ciocolata. Dupa un timp, cand crezi ca sunteti pregatit, treci la urmatorul pas: sarutul. Dupa acesta totul vine de la sine
Adica sa nu va sarutati din prima zi. Dupa 5-6 intalniri o duci acasa, si apoi o saruti.
Adica sa nu faceti dragoste de la prima intalnire. Totul pas cu pas... O imbratisare dupa un sarut si dupa mai vedem...
Sa iei o relatie treptat...
Hmmm, pai in ziua de azi toti sunt bot in bot din prima zi asa ca e cam complicat sa-i spui cuiva ce inseamna asta, e ca si cum i-ai spune povesti de adormit copiii.
Si totusi exista astfel de relatii si sunt printre cele care dureaza.
In primul rand sa nu grabeasca lucrurile, sa consolideze o prietenie, sa se asigure ca respectivul tip chiar merita sa isi puna inima in mana lui.
Raspunsul Adica a o la usor pentru a nu avea probleme...si a nu se grabii.tau aici...
Adica sa nu te grabesti, azi te cunosti, maine te saruti, peste o luna faci nunta. Nu, totul sa fie facut incet, incet, si sa nu sara peste niciun pas, adica sa nu ajungi de la prima intalnire in pat sau la cunoscut parintii si chestii de genul.
Bună.
Trebuie să câștigi teren în relație, nu acum te-ai întâlnit și în secunda doi sunteți în pat!
Pa, pa.
Simplu : A lua pe etape, nu direct suntem iubiti hai sa. incercati sa fiti mai comunicativi, tineti-va de mana sarutati-va etc.
E simplu, dorinta de cunoastere. Adica pe romaneste vrei sa stii intai ce ai langa tine, sa cunosti baiatul iar abia apoi dupa ce apare iubirea, apar emotiile alea gen "fluturasi" sa spui ca ai cu adevarat o relatie.
Dar eu nu sunt de acord cu asa ceva. Uneori asteptam in zadar asa ca eu voi sustine mereu dragostea la prima vedere.
Fiecare cu pararea lui dar exista vorba aia "graba strica treaba".