Asta da dovada de slabiciune din partea ta, iesi afara, rade, glumeste, ca roata-i rotunda si la un moment dat, tot o sa se-ntoarca. Si cand el/ea o sa aiba nevoie de tine (vezi tu ce faci in continuare )
Deci fata ti-a spus ca o sa iasa cu prietenul tau.Si tie ti se pare josnic ca nu te-au chemat si pe tine?
Nu inteleg de ce te victimizezi in halul asta,au si ei o intalnire si nici mie nu mi-ar placea sa ies cu fata de care imi place la o merdenea ceva si sa se mai puna pe scaun unu.
Ti se pare josnic ca inainte ieseati toti si acum doar ei doi? Hai frate intelege ca exista iesiri cu prietenii si iesiri cu iubita.
Ca raspuns strict la intrebare o sa-ti spun ca nu e de facut nimic, ei nu ieseau impreuna daca nu se simteau atrasi si fata nu iesea cu el daca te iubea. Probabil dupa ce ai scris acolo tu o placi,dar o placi doar in gandul tau,nu i-ai spus ca o placi,atunci de ce sa nu mai vorbesti cu ea? Crezi ca ea are vreo obligatie fata de tine,cand nici macar nu stie ca o placi?
Esti genul ala de om care vede o fata frumoasa pe strada si gata,,iti place iubita mea?'',intelege ca nu ai de ce sa fii suparat pe ei, intelege ca fata nu te-a inselat, nu e cu tine ca sa fi in masura sase faca ceva in,, relatia voastra''pentru ca voi doi nu aveti o relatie, aveti o relatie de amicitie.
Nu ai inteles... ma refeream la faptul ca erau vreo 5-6 oameni. doar ca din ei toti ea era singura care mi-a zis cu cine este. pe restul ii gadila in anus de mine.
Ok, hai sa nu mai folosim expresi ca astea.
Faptul ca ti-a spus ca se duce la prietenii in situatia asta poate fi interpretat si ca,, vi si tu?''. Atunci nu inteleg de ce nu mai vorbesti cu fata adica nu are nici o vina in toata treaba asta.Prietenii nu trebuie monitorizati asa, de exemplu un prieten de-al meu poate acum e la o petrecere, dar nu am de ce sa ma supar pe el.Nu ar trebui sa faci nimic.
Mno, asta e. Nu era obligat sa iti spuna, poate nu a avut curaj, sau nu a avut respect. Vei trece peste asta, intre timp, comporta-te ca si cum nu s-a intamplat nimic. Nu exista prieteni, asta e dovada, si inca ceva> dupa tren, autobuz si femei sa nu fugi niciodata.Mereu va veni altul/alta.
Nu înţeleg de ce faci aşa caz, tu chiar nu ai fost împreună cu ea aşa că dă-i pace prietenului tău.
Dă-le pace şi lasă-i să se întâlnească de 20 de ori, tu n-ai nicio treabă.
Dacă tu vrei să te întâlneşti cu tipa îi spui în faţă şi gata.
Succes.
Adevarul este ca esti cam fraier. El (prietenul vostru) ii propune fetei sa iasa impreuna, ea ii spune ca ar fi iesit mai degraba cu tine, el ii spune ei - bine, du-te spune-i ca vrem sa iesim - ea vine la tine, sperand ca daca iti zice asta te va face sa treci peste timiditate si sa-i zici ca iti place de ea, dar in loc de asta taci ca pestele. Si acum tot ei sunt de vina, ca se simt bine si tu esti un fraier.