anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O să trec direct la subiect.
Acum aprx 3 săptămâni un băiat m-a adus la el acasă, de atunci locuim impreuna.Eu i-am zis că aș vrea să mă angajez iar el mi-a zis că doar dacă vreau,dar de pe partea lui să nu o fac, după eu mi-am căutat si el a zis să nu mai caut, sa termin liceul (eu mai am un an de liceu) si zicea ca sunt mică pentru muncă, eu am 19 ani.
După care,am început să ma simt prost ca stau pe banii lui si i-am zis că plec în Germania la munca,la început a zis ca nu îl deranjez cu nimic si ca pot sta cu el cât vreau,după care mi-a zis ca el daca ar în locul meu ar pleca să își facă un viitor,zicea sa păstrăm relația...mi-as fi dorit sa nu ma lase sa plec, daca chiar ma iubea ar fi zis sa plec? El zice ca s-a gândit la viitorul meu si ca nu este egoist, i-am zis azi ca nu mai plec acolo pentru că patronii erau răi si se rasteau în telefon iar el a zis foarte bine dupa care m-a întrebat daca mai plec în alta parte si daca mai caut sa plec în Germania...mi se pare doar mie sau el chiar vrea să îmi dea marșul doar ca îi e rusine?

6 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Ti-a dat cu sutul in fund si nu-i pasa de tine. Sa fim seriosi, ce barbat si-ar dori ca femeia lui sa fie plecata?! Existau n variante, dar el se complace in situatia de a fii cat mai departe de tine. Cel mai probabil are pe alta si tu esti doar " rezerva" sau te tine doar pentru sex. Imi pare rau.

| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti de munca si pleaca cu chirie, ca asta este un om periculos.

| ioana748 a răspuns:

Da,vrea sa pleci. Cine stie, nu contează.
Incearca sa gasesti ceva cat mai repede, pana nu te pune pe pres la usa.
Toate cele bune,

| KovacsB a răspuns:

Cumva ai o slabiciune sa faci alegeri gresite.

| MarianWLF a răspuns:

Renunta la tine destul de usor doar ca nu ti-o spune prin cuvinte, vezi ca ceva nu e in regula.

| Alexia87991 a răspuns (pentru MarianWLF):

Exact asta simt si eu...simt ca nu sunt importantă pentru el.