Sa iubesti inseamna a trai viata celuilalt.Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul acelei persoane, dar, sa nu ceri nimic in schimb.
Iubirea este singurul adevar absolut. Dar in ce consta acel adevar multi nu stiu. Eu cred ca stiu ce inseamna a iubi.
Eu cred ca iubirea este sentimentul care ne domina orice ambitie, orice orgoliu.Ca nu o aratam, e altceva!
Iubirea e un imbold de a deveni mai buni, mai onesti, mai sinceri, implica daruire, iertare, implinire. Uneori e doar o iluzie mirifica dupa care alergam, o gasim, dar constatam ca nu e ceea ce cautam...si o luam de la capat...
Toti iubim, ne iubim parinti, prietenii, animalele de companie, iubim vremea, muzica dansul, ne iubim parteneriii, fiecare persoana iubeste ceva sau pe cineva.
A iubi cu adevarat stiu doar cei care au trait sau traiesc acest sentiment special
Iubirea noastra este doar o umbra care imita iubirea lui Dumnezeu pentru noi. a iubi inseamna mult.mult de tot.nu a iubi numai o persoana, cativa ani.inseamna a iubi copii, a-ti iubi si ierta dusmanii, a iubi natura si toate fiintele vii, inseamna a te darui, si tot asa. iubirea nu are inceput si sfarsit.