| Oprearoxana030303 a întrebat:

Oare nu mă mai suporta acasă? Am 26 de ani iar mama mea mă presează zilnic sa mă mărit și îmi da exemple incontinuu și spune și cuvinte urâte.Chiar nu știu ce să fac.

Răspuns Câştigător
| GraniniCuPiersica a răspuns:

Este viața ta alegerea ta este total decizia ta la câți ani te măriți și cu cine te măriți

Mama ta gândește foarte greșit rău de tot sate forțeze la așa ceva este totală foarte urâta nu-i deloc normală ce face

Nu o lua pe ia in seama nici pe nimeni altcineva ce spune despre tine lăsai sa zică ce vor ce vrea nu-i ascult Absolut deloc fa ce te face pe tine fericită cu Adevărată fa ce-ți dorești tu cu Adevărată și te face împlinita

Sunt foarte dezamăgit faptul ca exista așa părinți și mi-e greu sa înțeleg uneori cum pot exista așa părinți așa oamnei numiți părinți

1Trăieșteti viața ești tânăra
2te măriți tu cu cine vrei tu când vrei tu

Sunt curios ce exemple ți-a dat stai să ghicesc puterea dragostei? Nu o asculta nici pe ia nici pe altcineva trăieșteti viața exactă așa cum vrea mușchi tai și inima ta numai bine ai grija de tine

(Ascultăte pe tine asta trebuie sa faci cu Adevărată)

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| geoconda a răspuns (pentru Avner):

Haoleu. Stiu că ai 45+ ani. Se vede ce gândire proasta ai.
Suntem.in 2021, alooo pompierriiii!
Cum să te mariti la 26 de ani? Dar la 40 ce are?
Doamne feri ce îmi văd ochii.
Adică eu la 16 ani acum să știu că e musai să mă mărit peste 10 ani. Doamne tulai.

| mgtow a răspuns:

Ii aduci la cunostinta ca baietii nu sant asa seriosi cum crede ea si in loc sa-ti iei bataie cu carnea si cu pumnul mai usor e sa ramai asa. Scapi de o povara

Vai, ce să zic. Nu e nimic de zis
Poti sa fii femeie cu bani si sa mori nemaritata.
La ce iti Trebuie tie bărbat, care e egal cu un caine. Si la ei la fel.
Am ajuns sa ne respectăm în funcție de ce meserie practicam
Tractoristul ala poate are suflet mai bun ca bandajatii ăștia de mi arăți dumneata

Nu imi stii tu mie situația.
Te asigur ca stiu bine ce fac.
Dacă mă mărit, o fac din iubire, nu din interes, asa cum o fac mulți, poate chiar și tu.
De ce sa mă mărit eu cu un ăla când pot sa fiu eu ce mi am dorit?
Mai lasa ma cu aberatiile si nu mai vorbi daca nu cunosti.

E pe dracu. Atunci aia să moară singuri, daca,,, văd că pentru tine banii conteaza

| Mosotti a răspuns:

Si daca te preseaza ce? Zi ca nu vrei sa te meriti si gata, ignor-o, e f simplu.

| Emma30555 a răspuns:

Sa ii spui și ei ca în secolul 21, în vremurile noastre nu se mai practica căsătoria neapărat, și nu neapărat pana în 30 de ani, adica nu e nici o problema dacă nu o faci. Doar ca poate ar trebui sa încerci sa devi independenta, sa te muti de acasă, sa poți sa te întreții singura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creierul maică-tii e blocat încă în vremuri de mult apuse.N-ai ce să faci decât să stai cu ea să te bata la icre în continuare cu măritişul sau să te muţi.

| FantasyBoy a răspuns (pentru geoconda):

Dar la 16 ce are? Te mariti cand consideri tu ca merita sa-ti imparti viata cu un om, nu conteaza ca ai 16 ani sau 50 d eani!

| geoconda a răspuns (pentru FantasyBoy):

Asta spun. Depinde de fiecare. Dar el nu stie ce situatie are fata sau cat de legată de simte de cineva sau daca este pregătită pentru asa ceva.