anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare oamenii ne pot înțelege cu adevărat?
Comunicarea e importată...dar chiar și așa, există vreun om în lumea asta care să ne poată înțelege întru totul?
Sau fiecare e limitat de propria lui perspectivă...

Răspuns Câştigător
| Davidutz777 a răspuns:

Întâmplările prin care treci tu poate să ți le înțeleagă, pentru că și ei au trecut prin ce treci tu că exemplu. dar durerea ta. doar Isus poate să o vadă. și să îți spun și de ce... Fiecare dintre noi avem o cantitate de emoție și sentimente. unii sunt mai reci. alți mai sensibili... Sentimentele pe care tu le ai simțit în momentul în care tu ai trecut prin acea problema nu poate să ți le înțeleagă nimeni. in afara de Isus. tu poate că ai o sensibilitate mai mare decât a mea. ai o dragoste mai puternică.
Și de aceea noi reacționăm diferit la emoțiile pe care le trăim.
Numai Isus care te a creat, știe să cunoaște prin ce treci. și te înțelege mai bine că oricine. spune i lui tot ce te apasă și El o sa se îndure te tine. îți spun sincer!

13 răspunsuri:
| SingleForOne a răspuns:

Da, exista si astfel de oameni super inteligenti, inteligenti emotional, empatici, intelepti, "guru".

| CodrutElian1990 a răspuns:

Oamenii ne inteleg, dar ne inteleg prin prisma trairii lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CodrutElian1990):

Asta înseamnă că nu ne înțeleg cu adevărat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

You strive for perfection.
Nu exista oameni perfecți, cam asa suna întrebarea ta.
Noi singuri ne limitam percepția asupra cum ne fac sa ne simțim oamenii din jur, spre exemplu poate un om chiar te înțelege și vrea să te ajute dar tu singura crezi că nu te înțelege deoarece, cum și ce îți spune el/sau ea nu corespunde cu imaginația ta, fantezia care ți-ai format-o în cap.
Cum se poate la fel și invers, alt om care știe să se folosească de aceasta arma a seducției, crezi că te înțelege la cum comunica cu tine, dar se poate sa nu de-a 2 lei pe tine. Numai că știe cum să te abordeze.

| Holiday a răspuns:

Cum naiba sa ne poata intelege cineva "intru totul"?!
Uneori nici noi nu ne intelem pe noi insine. Important e sa ne acceptam pe noi, si chiar sa-i acceptam si pe unii dintre ceilalti, chiar daca nu-i intelegem mereu.

| Mosotti a răspuns:

Majoritatea-s limitati in propria perspectiva, mai putin pot fi obiectivi, eu totusi am reusit partial sa fiu obiectiv, sa nu judec o situatie dupa cum sunt eu.
Insa am si eu niste chestii pe care nu le pot intelege.

Degeaba exista comunicare daca nu poate sa iasa din perspectiva lui, si nu te intelege.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

| NotNamed a răspuns:

Religiosii fanatici sunt cei mai limitati sa stii, dupa urmeaza analfabetii.

| Zuzu1991 a răspuns:

Da, asta e o intrebare buna, din pacate raspunsul e NU,
ABSOLUT NU
cineva care sa te inteleaga INTRU TOTUL nu exista, iar motivul e ca extrem de putini oameni se cunosc pe sine insasi, cu atat mai putin pe altcineva

era o poveste pe care am auzit-o in serialul Firefly:
doi oameni sunt impreuna de cand aveau 4 ani, se casatoresc, impart totul, vorbesc totul, fiecare nu are nici un secret fata de celalalt, traiesc impreuna 40 de ani, si dupa 40 de ani unul il leaga pe celalat deasupra unui vulcan si... ABIA ATUNCI ajunge sa il cunoasca

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Da,doar daca te intersectezi cu un alt om care a trecut prin ce ai trecut si tu.Eu am un prieten care are aceeasi poveste de viata ca si mine.Si iti pot dovedi asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Întru totul nici tu nu te înțelegi, dar am avut ocazia onorată de a vorbi cu persoane care chiar m-au înțeles. Pe cât posibil. Există persoane care chiar încearcă și au această abilitate intelectuală de a deduce sentimentele altora. Desigur nu la perfecție, dar se poate spune că te înțeleg.

| NunuNini a răspuns:

"Oare oamenii ne pot înțelege cu adevărat?" Ne pot, sa ne poata...
Pui intrebarea ca si cum nu ai fi om. Daca ziceai "se pot"...

| mgtow a răspuns:

Depinde de om sant intelegatori sau batuti in cap