| andreeaandra989 a întrebat:

Ok deci eu sunt singura pe care parintii nu o lasa sa isi faca cont de facebook? sad

14 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

De ce nu iti faci un cont pe ascuns? Cati ani ai? Daca iti faci cont ai grijă sa nu dai de un pedofil periculos ca si mine.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici pe mine nu ma lasa mama cand eram mic, dar mi-am facut cont pe ascuns. Oricum, intre timp mi-am dat seama si singur ca e o prostie, asa ca mi l-am sters.

| Daniellllll1 a răspuns:

Nu-ti fa oricum, e o prostie...

| andreeaandra989 explică (pentru RobertMoon):

UUU... stai sa ma ascund dupa deget ca tare frica imi este. rolling on the floor primul pas este sa recunosti laughing

| andreeaandra989 explică (pentru Daniellllll1):

Sincer si mie mi se pare uneori o prostie... si alteori... na.

| Daniellllll1 a răspuns (pentru andreeaandra989):

. mda, apropo nu ai fi singura... de mine insista parintii, dar eu nu vreau, deci...

| raMLesS a răspuns:

Fa-ti cont pe ascuns. am avut vreo 3 conturi da mi le-a inchis facebook.

| andreeaandra989 explică (pentru Daniellllll1):

Adica exista multe alte site-uri de socializare. din cate am vazut daca nu ai cont pe facebook esti constrans cu ceva. nu poti folosi aplicatia s-au nu poti intra pe pagina respectiva. asta ma enerveaza cel mai tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pierzi nimic, crede-ma! happy.

| andreeaandra989 explică (pentru anonim_4396):

Mersi :*

| Diiiianna a răspuns:

Fa-ti cont pe ascuns laughing Asa eram si eu inainte...Sa nu afle ai mei si etc dar acum stiu că am, si nu mai comenteaza nimic. Depinde şi ce varsta ai.

| andreeaandra989 explică (pentru RobertMoon):

Aaa uite o idee ca nu vreau sa am problemewinking ce zici de asta laughing rolling on the floor

| RobertMoon a răspuns (pentru andreeaandra989):

Îți faci o pagină falsă, doar pentru jocuri cum ai zis tu, sau să îți spionezi prietenii. laughing

| Aimee33 a răspuns:

Nici pe mine nu m-au lasat la inceput, dar dupa aceea, vazand ca tot insist mi-au dat voie. Oricum, sa stii ca nu pierzi nimic daca nu ai cont de facebook.