De ce ar trebui sa iti zica tie de el? Doar va jucati impreuna, vorbiti impreuna, nu e ca si cum ati facut armata impreuna ( vorba vine ) ca sa iti spuna orice. Daca are iubit e simplu NU TE BAGI in relatia altora, gandeste-te ca ai fi tu in locul baiatului ala, ti-ar conveni sa vina cineva sa se dea la iubita ta? Eu unu cred ca raspunsul ar fi nu, deci stai cuminte si continua sa vorbesti cu ea CA AMICI si lasa alte ganduri deoparte
Nu zic ca planuiesc asta. Nici nu imi trece prin cam sa fac asa ceva. Dar oricum am gandul sa ramanem numai prieteni
Probabil ca nu are de ce sa vorbeasca cu persoanele cu care se joca despre relația ei.Te-ai vazut ca pe un amic cu care se intelege bine in joc si atăt.
Si ce te int pe tine daca are sau n-are? Tu fa-i propunerea sa fiti impreuna si vezi ce zice, daca te place, va accepta si il va lasa pe ala, asta daca are.
Si daca are 9 amici pe FB nu inseamna ca are si iubit.
Deci da-i drumu! Nu sta asa. Incearca-ti norocul.
De fapt, mi ai dat sfat decat majoritatea, cred ca mai bine vorbesc cu un consilier
Poate ca nu vrea sa menționeze de relația ei, sunt mulți care fac asta. Isi țin relația privată. Prietenia e prietenie, relația e treaba personală.
Cazul a fost elucidat!
I-am cerut cere de prietenie pe Facebook si a acceptat-o
Se pare ca a fost un glitch pe Facebook care nu i-a facut update la relatie pentru cei care nu sunt prieteni cu ea si facea sa apara ca e inca in relatie.
Ea de fapt se despartise de el acum 3 luni si este single acum.
Cred ca mai departe nu trebuie explicatie