| Maddie23 a întrebat:

Ok....sunt din nou aici...ummm multumesc pentru tot, pentru ca ați încercat sa ma ajutați, dar nu cred ca mai pot sa o fac. De data aceasta este ‘mama’ mea (nu o mai consider parinte) a vrut sa ma duc undeva, așa ca m-am îmbrăcat, ea a început sa strige la bunica mea (bunica m-a crescut de când eram in scutece pentru ca ‘parintilor mei nu le-a pasat) i-am spus sa nu mai strige la ea pentru ca nu are niciun drept, așa ca ea a început sa strige la mine și sa ma lovească, i-am ținut mâna ca sa nu mai dea in mine, nu a mers (eu am probleme cu coastele și genunchiul drept, așa ca acolo a lovit și și-a înfipt unghiile in mâna mea pana a început sa sângereze, bunica mea a încercat sa o oprească și a căzut, aproape lovindu-se la cap.). Nu știu ce Dumnezeule sa mai fac, pentru ca nu mai pot trai așa, ‘tatal’ meu o sa vina de la servici la 3 ora de aici și atunci o sa ne certam din nou pentru ca el o sa o creadă pe ea. Ce pot sa fac?

14 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu ai detaliat unde esti si nici citi ani ai.

| Mopmop a răspuns:

Imi pare rau sa citesc asta. Zic sa te calmezi si sa iti cauti alt loc unde sa stai... Ai incercat la un azil? Acum e perioada de concediu si iti poti gasi usor de munca cu staff accomodation.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suna la politie sau mergi la statie. Te ajuta ei. Nu te lasa calcata in picioare, fa plangere penala si daca esti sub 18 atunci poti face un ordin de protectie

| Catrice a răspuns:

Pai se presupune ca ești adult...

| black2021roses a răspuns:

Hmm, câți ani ai în primul rând?
În al doilea rând sună la poliție.
Dacă ești copil ai putea ajunge la vreun centru iar bunica ta ar trebui dusă la un azil

| daculliber a răspuns:

Fugi, de preferat la o biserica poate te ajuta preotul. La politie nu incerca ca rad de tine

| Osneros a răspuns:

Fugi, suni la poliție, suni la telefonul copilului sau reziști până poți să-i ții mâna.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru daculliber):

Dar ce-i popa? Ce poate sa faca el? Chiar nu mai aveti limita penibilului, voi bigotii religiosi?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să ceri ajutor la poliție, la asistența socială din primărie, la protecția copilului, la vecini, la rude.

| daculliber a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Biserica are orfelinate, dupa ce scapi de parintii aia, acolo o sa o duci mai bine ca la stat. Daca esti major poti sa pleci dandu-le m**e

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru daculliber):

Cate biserici au orfelinate? Plus ca in acele orfelinate esti indoctrinat religios ortodox. Ori, din cate stiu, Romania este un stat laic.
Si ce are orfelinatul cu tratarea neomeneasca a copiilor?

| daculliber a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Daca nu esti ortodox, exista orfelinate si la catolici. Parintii tai pot fi decazuti din drepturi.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu mai sta cu parintii! Cauta-ti serviciu si muta-te in gazda! In alte tari, la majorat, nu te mai tine nimeni incasa.