| Razeph a întrebat:

Okay deci, bunica mea a decedat acum un an si ceva, de cand ea a decedat, parca toata familia s-a dezmembrat (eu si cu mama deoarece nu am tata). Eu am ajuns sa nu o mai suport pe mama, chiar cred ca are probleme. Se cearta cu mine din orice nimicuri. Ea numai vrea sa faca nici macar o treaba in casa, vasele imi spune mie sa le spal, cainele il scot eu, de dat cu aspiratorul dau eu, ea doar gateste, dar curat nu prea mai face in casa, de exemplu aragazul saracul numai e curatat de jumatate de an. Nu ma respecta deloc, parca sunt carpa ei, astazi mi-am bagat picioarele in lighean ca sa stau cu ele in apa calda pentru ca nu ma simteam bine, si din greseala s-a rasturnat un sfert pe parchet, am folosit un prosop si am sters, dar cand a vazut a inceput sa faca o criza de nervi, m-a insultat foarte tare, si m-a ranit. ma face prost, cretin, dobitoc, idiot din nastere, incapabil. Nu stiu ce sa fac cu ea, dati-mi un sfat, in acest moment imi doresc sa nu ma fi nascut, sau sa ma fi lasat in maternitate, poate ajungeam mai bine decat gunoiul ei.

Răspuns Câştigător
| ana5 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine.Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea calm si sa ii spui ce te deranjeaza si ca ai vrea sa fiti ca inainte. Spune-i tot ce simti cu sinceritate si calm. Sper ca te-am ajutat.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fii si ea suparata poate o iubea mult pe mama ei si a murit! darr fii mai intelegator. numai puncte rele gasesti cand te cearta nu o lua in seama daca te insulta tu incepi sa razi. nu mai pune la inima

| edy79 a răspuns:

Ducetiva la pshiolog.

| Razeph explică (pentru edy79):

Chiar daca as fi eu de acord nu ar fi ea, plus ca nu sunt posibilitati de psiholog in acest moment.

| edy79 a răspuns (pentru Razeph):

Atunci adu pshihologul la ea.

| Razeph explică (pentru edy79):

Nu-s eu capul familiei, si nici Iisus, sunt doar fiul ei.

| lSummerl a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru tine sincer rau

| denisuk12 a răspuns:

Incearca sa stai de vorba cu ea sa ajungeti la o intelegere, fa-ti timp si ajut-o la treburile casnice, mai lasa calculatoru ca nu rezolvi nimica stand mereu la calculator.

| Razeph explică (pentru ana5):

Multumesc, ai o funda happy

| ana5 a răspuns (pentru Razeph):

Cu placere si multumesc pentru funda, dar pentru mine o funda nu insemna nimic atata timp cat pot ajuta pe cineva o fac cu mare placere.

| yellowalien a răspuns:

Mama ta e frustrata. Are niste probleme care provin din interior, e deprimata, nu reuseste sa treaca peste moartea mamei ei(banuiesc ca era bunica de pe mama) si mai e si singura. Poate daca era si tatal tau acasa sau avea o relatie cu un barbat ii venea mai usor.
Stiu ca te doare faptul ca se leaga mereu de tine, dar face asta pentru ca e deprimata. Ceea ce poti tu sa faci e sa incerci sa vorbesti cu ea, sa o sustii (daca ea nu a mai spalat aragazul de jumatate de an, ai putea sa faci tu asta, spre exemplu). Ajut-o, fii alaturi de ea, intreab-o ce o doare, iesiti sa va plimbati. Nici tie nu iti este usor, stiu, dar tu foarte curand vei pleca de acasa si ea va ramane singura. Crezi ca gandul asta nu o deprima?
Mama ta trebuie sa-si recapete increderea in ea. Invat-o sa se accepte, sa se iubeasca asa cum e, sa-si restabileasca relatiile cu prietenii, arata-i ca niciodata nu e prea tarziu si ca se poate baza pe sprijinul tau atunci cand are nevoie.
Sper sa fie totul bine happy