Imi pare rau pentru tine.Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea calm si sa ii spui ce te deranjeaza si ca ai vrea sa fiti ca inainte. Spune-i tot ce simti cu sinceritate si calm. Sper ca te-am ajutat.
Incearca sa stai de vorba cu ea sa ajungeti la o intelegere, fa-ti timp si ajut-o la treburile casnice, mai lasa calculatoru ca nu rezolvi nimica stand mereu la calculator.
Mama ta e frustrata. Are niste probleme care provin din interior, e deprimata, nu reuseste sa treaca peste moartea mamei ei(banuiesc ca era bunica de pe mama) si mai e si singura. Poate daca era si tatal tau acasa sau avea o relatie cu un barbat ii venea mai usor.
Stiu ca te doare faptul ca se leaga mereu de tine, dar face asta pentru ca e deprimata. Ceea ce poti tu sa faci e sa incerci sa vorbesti cu ea, sa o sustii (daca ea nu a mai spalat aragazul de jumatate de an, ai putea sa faci tu asta, spre exemplu). Ajut-o, fii alaturi de ea, intreab-o ce o doare, iesiti sa va plimbati. Nici tie nu iti este usor, stiu, dar tu foarte curand vei pleca de acasa si ea va ramane singura. Crezi ca gandul asta nu o deprima?
Mama ta trebuie sa-si recapete increderea in ea. Invat-o sa se accepte, sa se iubeasca asa cum e, sa-si restabileasca relatiile cu prietenii, arata-i ca niciodata nu e prea tarziu si ca se poate baza pe sprijinul tau atunci cand are nevoie.
Sper sa fie totul bine