Soarta Daca o vor pe fosta sa mai faca un copil si sa-l marite cu ea . Doar stii ce ti-am zis pe mess : tu esti actuala ea e fosta!
Nu te gandi ca nu te plac ei, el trebuie sa te placa! Tu esti impreuna cu el nu impreuna cu parintii lui. Daca vezi ca sunt chiar aroganti da-i incolo nu merita sa-ti strici tu relatia pentru ei Dar chiar si asa, incearca sa fii totusi draguta cu ei, vorbeste-le frumos si incearca sa nu fii chiar prea indiferenta, fa asta macar pentru prietenul tau!
P.S.Sunt Aka; x.
Sti pana la urma nu terbuie sa te placa parinti lui ci el, adica tu il iubesti pe el nu pe parintii lui...
Daca-l iubesti si el te iubeste asa cum esti este de ajuns.Nu este nevoie sa te placa parintii lui ci el ca nu traiesti cu ei ci cu el.Si daca el nu e de acord inseamna ca nu te merita... Funda?
E posinil sa le fie frica sa nu umbli cu el din interes, ca sa il "faci de bani". Daca asta e problema, incearca sa la dovedesti ca nu asta e motivul. Daca sunt asa doar din snobism si din cauza ideilor preconcepute nu prea ai ce sa le faci.
Ceau
Asta e aiurea,din pacate in ziua de astazi c-am toata lumea este doar dupa bani,iar daca nu ai bani nu esti bagat in seama.
De ce a trebuit sa le spui parintilor lui despre traiul tau si etc? Puteai baga o vrajeala, si nu parintii lui trebuie sa te agreeze si baiatul, eu totusi ti-as sugera sa nu umblii cu baieti de bani gata.Vei vedea ca sunt copilarosi, si traiesc pe spatele lui mami si lui tati iar parintii la un momentdat s-ar putea sa-l santajeze ca de ex: Daca mai vrei sa stai la noi si sa ai bani renunta la fata aceia.
Succes si o zi placuta!
Măta = ''mă-ta" și "c-am" = cam
my job is done here.
Ramâne valabilă invitația la o cupă de nutellă în caz că VREAU sex și dacă tot veni vorba despre "t***a" la pl.[plural]
Sunt niste comunisti idioti, nu ii baga in seama, evita-i cat poti, adica nu incerca sa te dai peste cap pentru ei ca nu o sa poti tu sa ii educi asa cum trebuie. Cum spuneam, fiecare intelege din viata cat poate