anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Părinții mei n-au deloc încredere în mine.Azi am fost cu colinda,dar cu taicămeu (că e evident).Mno ajung la o intersecție,colind la câțiva,și dupa aia, tata se oprește la o cafea cu cineva, și-mi arată la cine să colind.Colind acolo, apoi o iau la drumul care duce la casa mea.Colind acolo,dar singur. Apoi,merg acasă,și-l văd pe tata cu mama venind și ei acasă.Ei,supărați, îmi zic,, Ce te-a apucat de ai mers singur!? Asta e ultima dată când mai mergi cu colinda!"Și n-am fost decât de 2 ori, și n-am reușit să fac 2 milioane de fiecare dată,și mai duc și chitara,iar alții falsează rău,și n-au nici pe naiba. Sunt foarte supărat,tata avea în plan să mă ducă la mai mulți,și cu banii ăia puteam să-mi iau un alt calculator.Îmi vine să plâng,niciodată n-au încredere în mine,dar ei mereu vin cu,,mami, știi că noi avem încredere în tine ".Pe dracu! Cum fac să le câștig încrederea, sau măcar să-i fac să mă ducă și de revelion la colindat?

9 răspunsuri:
| Vikaa a răspuns:

Ai 12 ani, si mie mi-ar fi frica sa te las singur la colinda, as fi o mama inconstienta. Uita-te cate pericole ne inconjoara, puteai sa ajungi pe mainile cine stie cui, nu e mai bine ca trebuie sa te supravegheze? Il rogi frumos pe tatal tau sa mergeti iar la colindat, easy.

| edit28 a răspuns:

rolling on the floor
Sper sa salvezi undeva intrebarile astea care le pui pe TPU in fiecare zi si sa le citesti peste 10 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Vikaa):

Ioi da nu-s copil de 6 ani, am 12 toată firea, unii și la 8 merg singuri fără treabă. Acum nu mai primesc deloc bani, dea bea un milion, cu 10 de la tata

| Adry05 a răspuns:

Nu mai pleci că dacă faci cum le promiți cu timpul o să capete încredere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

Vai da așa vreau să merg de revelion!

| BuLaNNNeL a răspuns:

Vine unu mai colorat iti ia si banii si chitara. E ok sa fie protectivi; ai văzut la stiri? Dispar studenți, 18+. Tu la 12 si 40kg ce ai putea face? Cunosc gagici care fac îndreptări cu 70-80kg happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BuLaNNNeL):

Înțeleg că vor să mă apere, dar la ce-am făcut, nu mă mai lasă cu colinda.Și asta e nașpa

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru anonim_4396):

Eh, eu n.am fost niciodată cu, colinda. Tata e fost militar, pentru el mersu cu, colinda insemna cerșit laughing. Parca il aud "ce-ti trebuie, ma? N.ai bani? N.ai ce mânca? Ce sa cauti prin frig, sa bati in usile oamenilor?" era mai comunist.
E mai bine asa, este plin pământul de tot felul de psihopati. Vine vreunu bagă cutitu-n tine, campioni ai sporturilor de contact au murit în acest fel, tu ce ai putea face? Daca-ti place sa canti si consideri ca ai aptitudini, fa ceva in sensul asta. De fapt; roagă.i pe părinți să te trimita la canto, la habar n.am. Cine stie, poate ajungi om mare happy.

| DarthNiger a răspuns:

Poate daca te duceai cu cineva ar fi fost alt lucru si parintii tai nu ar mai fi asa ingrijorati, dar sa colinzi singur e plictisitor si nu-i distractiv.