Ai 12 ani, si mie mi-ar fi frica sa te las singur la colinda, as fi o mama inconstienta. Uita-te cate pericole ne inconjoara, puteai sa ajungi pe mainile cine stie cui, nu e mai bine ca trebuie sa te supravegheze? Il rogi frumos pe tatal tau sa mergeti iar la colindat, easy.
Sper sa salvezi undeva intrebarile astea care le pui pe TPU in fiecare zi si sa le citesti peste 10 ani.
Ioi da nu-s copil de 6 ani, am 12 toată firea, unii și la 8 merg singuri fără treabă. Acum nu mai primesc deloc bani, dea bea un milion, cu 10 de la tata
Vine unu mai colorat iti ia si banii si chitara. E ok sa fie protectivi; ai văzut la stiri? Dispar studenți, 18+. Tu la 12 si 40kg ce ai putea face? Cunosc gagici care fac îndreptări cu 70-80kg .
Înțeleg că vor să mă apere, dar la ce-am făcut, nu mă mai lasă cu colinda.Și asta e nașpa
Eh, eu n.am fost niciodată cu, colinda. Tata e fost militar, pentru el mersu cu, colinda insemna cerșit . Parca il aud "ce-ti trebuie, ma? N.ai bani? N.ai ce mânca? Ce sa cauti prin frig, sa bati in usile oamenilor?" era mai comunist.
E mai bine asa, este plin pământul de tot felul de psihopati. Vine vreunu bagă cutitu-n tine, campioni ai sporturilor de contact au murit în acest fel, tu ce ai putea face? Daca-ti place sa canti si consideri ca ai aptitudini, fa ceva in sensul asta. De fapt; roagă.i pe părinți să te trimita la canto, la habar n.am. Cine stie, poate ajungi om mare .
Poate daca te duceai cu cineva ar fi fost alt lucru si parintii tai nu ar mai fi asa ingrijorati, dar sa colinzi singur e plictisitor si nu-i distractiv.