| denisamadoarecapul a întrebat:

Părinții mei sunt divorțați din 2016 și am rămas traumatizata după divorțul lor, nu puteam crede ca nu o sa-i mai vad dimineața, sau ca nu vom mai merge la cumpărături împreună sau ca nu mai suntem o familie, amândoi si-au refăcut viata ( tata are și un copil ) iar mama e căsătorită de 8 ani ..acum am și eu familia mea și eu cu soțul nu ne mai înțelegem și nu vreau sa se ajunga și la noi la separare pentru ca știu ce a fost în sufletul meu când ai mei s-au despărțit și prin ce anturaje, probleme, suferințe, și în ce colturi întunecate ale vieți am nimerit. nu vreau ca și copilul meu sa treacă prin asa ceva ..nu știu cum as putea sa repar relația cu soțul meu. încerc sa nu îl cicălesc, sa ma schimb, sa ma aranjez ..sa propun idei, sa facem ceva dar pur și simplu cred ca intr-o zi o sa găsească ceva mai bun.și nu vreau sa sufere cel mic ..nu pot permite niciunei femei sa stea lângă bărbatul ai cărui ochi îi are copilul meu! Mulțumesc anticipat pentru idei

1 răspuns:
| Robert2526 a răspuns:

Care este motivul pentru care nu va mai intelegeti? Esti foarte geloasa....de ce?