Bună.
Dacă îi place să gătească poţi cumpăra o carte de bucate!
La mulţi ani şi să-ţi trăiască sănătoasă.
Pa, pa.
Daca-i plac lucrurile mai simple, presupun ca-i plac si cele utile : cumpara-i de la hipermarket lavete din microfibra( la Carrefour si Auchan se gasesc la raionul de art. pentru intretinere auto--- pachetul cu mai multe lavete speciale, inclusiv pentru sticla, costa aprox. 34 lei ) Le va aprecia, mai ales cea pentru sticla/glass cu care se lucreaza fara a folosi detergent. Numai bine!
E bine si asa dar parerea mea este sa-i faci tu un cadou cu mana ta.O felicitare chestii din astea sunt mai sentimentale si o sa-i placa mai mult decat ceva cumparat pentru ca stie ca este facut de tine.
Sper ca am fost de ajutor si mult succes.
O cana, zau? Mai bine ii cumperi un buchet de flori ( florile ei preferate) in care pui o felicitare pe care scrii ceva frumos. sper ca te-am ajutat.
Ptr ea cel mai valoros cadou esti tu.
Cumparai un buchet frumos de flori si zii ce ti-am scris eu mai sus.O sa vezi surpriza.
Succes
Eu i-am luat mamei mele de ziua ei o lumanare super simpatica si eleganta, dar simpla. A costat 20 lei si o apreciaza mult (de fiecare data cand avem musafiri pune lumanarea pe masa si zambeste). Sa nu te gandesti, nu e chiar o lumanare maaaare. E un suport ornamental si lumanarea e micuta, parfumata ^^
Trandafiri sunt cele mai frumoase flori, o mama asteapta intodeauna de la copilul ei dragoste si respect.