Buna! Parerea mea este ca cu cat exista mai multe lucruri in comun intr-un cuplu, cu atat mai bine. Faptul ca sunt firi diferite si gandesc diferit ar putea duce in timp la certuri.
Viata de cuplu este mult mai complexa decat a avea pasiuni comune. Se spune ca, de regula, cele mai reusite cupluri sunt cele care se complementeaza. Daca intr-un cuplu mbii parteneri sunt aprigi, vor iesi scantei care vor aprinde relatia. Am dat doar un exemplu. Sunt cupluri unde partenerii nu sunt legati de o iubire arzanda, dar se inteleg foarte bine intre ei si in acest mod traiesc pana la adanci batranete.
Respectul intre parteneri este o alta latura importanta a convietuirii cuplului.
Este adevarat ca daca nu exista intelegere in ceea ce vor si fac, cuplul nu va rezista, chiar daca fizic si mental se iubesc.
Adica avorturi si transgenderi?
Da. Nu crezi?
Dar nu doar astea.
Nu, nu cred.
Nu mi se par astea a fi chestiile importante si nu m-ar deranja sa existe pareri diferite.
Reusita despre care vorbesti, nu este un dar, un loz caistigator, ci este sau are sa fie o victorie greu dobandita intr-o lupta lunga si grea. Nu exista compatibilitate 100% decat in urma unei trude enorme. Nu mai cautati scurtaturi! Ele nu exista! Exista doar oportunisti care sustin ca ele exista, desi ei sunt rataciti.
Da. Mai pot reusi insa nu trebuie sa se lase descurajati dosr pentru ca "nu sunt la fel"
Nu e nevoie de compatibilitate musai, e vorba de Comunicare, daca nu exista comunicare intre un baiat si o fata nici nu stii ce lucruri ai in comun si daca exista o atractie fata de ea/el. E ceva normal sa fie doua firi diferite, si daca sunt frati e ceva diferit,nu are cum sa fie la fel, poate prin preajma unor criterii constatate de alungul timpului de cunoastere. Cum am zis, fara comunicare,curiozitate si fara a fii deschis,nu rezolvi nimic. Degeaba arata bine daca in cap nu are nimic. Plus ca trebuie sa fie si acea placere,sa fii deschis/a sa dai curs. daca a trecut pritr-o dezamagire, divort, despartire, a fost inselata, iti dai seama ca nu o sa mai fie la fel de deschisa si de receptiva.