| tonyc7 a întrebat:

Pentru ca un tip sa poata forma un cuplu cat mai durabil cu o tipa (si invers) e neaparat nevoie de compatibilitate deplina, 100% intre cei doi? Daca de exemplu ambii au firi sau gandiri diferite in unele privinte, insa au o mare pasiune comuna (cum ar fi practicarea aceluiasi sport ori animalul de companie) mai pot reusi cei doi sa formeze un cuplu?

14 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Nu cred să existe compatibilitate 100 % între 2 persoane.

| Cristea202 a răspuns:

Doar sa se inteleaga si sa se iubeasca.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Parerea mea este ca cu cat exista mai multe lucruri in comun intr-un cuplu, cu atat mai bine. Faptul ca sunt firi diferite si gandesc diferit ar putea duce in timp la certuri.

| Strwberrs a răspuns:

Da. Mai pot reusi insa nu trebuie sa se lase descurajati dosr pentru ca "nu sunt la fel"

| mi25 a răspuns:

Viata de cuplu este mult mai complexa decat a avea pasiuni comune. Se spune ca, de regula, cele mai reusite cupluri sunt cele care se complementeaza. Daca intr-un cuplu mbii parteneri sunt aprigi, vor iesi scantei care vor aprinde relatia. Am dat doar un exemplu. Sunt cupluri unde partenerii nu sunt legati de o iubire arzanda, dar se inteleg foarte bine intre ei si in acest mod traiesc pana la adanci batranete.
Respectul intre parteneri este o alta latura importanta a convietuirii cuplului.
Este adevarat ca daca nu exista intelegere in ceea ce vor si fac, cuplul nu va rezista, chiar daca fizic si mental se iubesc.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E nevoie sa creada aceleasi lucruri despre chestiile importante.

| Aditu94 a răspuns:

Nu e nevoie de compatibilitate musai, e vorba de Comunicare, daca nu exista comunicare intre un baiat si o fata nici nu stii ce lucruri ai in comun si daca exista o atractie fata de ea/el. E ceva normal sa fie doua firi diferite, si daca sunt frati e ceva diferit,nu are cum sa fie la fel, poate prin preajma unor criterii constatate de alungul timpului de cunoastere. Cum am zis, fara comunicare,curiozitate si fara a fii deschis,nu rezolvi nimic. Degeaba arata bine daca in cap nu are nimic. Plus ca trebuie sa fie si acea placere,sa fii deschis/a sa dai curs. daca a trecut pritr-o dezamagire, divort, despartire, a fost inselata, iti dai seama ca nu o sa mai fie la fel de deschisa si de receptiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica avorturi si transgenderi?

anonim_4396

Da. Nu crezi?
Dar nu doar astea.

anonim_4396

Nu, nu cred.
Nu mi se par astea a fi chestiile importante si nu m-ar deranja sa existe pareri diferite.

| Paul754880338 a răspuns:

Reusita despre care vorbesti, nu este un dar, un loz caistigator, ci este sau are sa fie o victorie greu dobandita intr-o lupta lunga si grea. Nu exista compatibilitate 100% decat in urma unei trude enorme. Nu mai cautati scurtaturi! Ele nu exista! Exista doar oportunisti care sustin ca ele exista, desi ei sunt rataciti.

| Jus7t a răspuns:

După 2l de țuică de neam prost ești cu oricine compatibil.

Dar răspunsul e "nu".

Întrebări similare