| Chillguy a întrebat:

Pentru ceea ce o să spun aștept doar niște răspunsuri inteligente care să-mi dea o perspectivă diferită a felului cum văd lucrurile!

Sunt un tip aproape de 30 ani și încep să simt presiunea că nu am nici măcar o iubită când văd la alți prieteni care au deja o adevărată familie cu o armată de copilași. Până acum mi-am zis că e totul ok dar încep să mă tem că nu voi face schimbări nici în următorii ani. Sunt un tip introvertit care preferă liniștea și să stea mai mult singur cu el însuși. Am avut mereu tendințe de a sta retras și cred că din cauza acestui fapt, n-am experimentat prea mult viața. Cea mai lungă relație a mea a fost de vreo 3 luni. Sunt și un tip anxios, chiar și relații de prietenie reușesc să-mi fac cu greu și care nu reușesc să reziste. Această stare de agitație pe care o am în prezența necunoscuților, sunt convins că se transferă. Simt cum oamenii devin mai agitați în prezența mea pentru asta le transmit eu prin felul în care mă simt. Trecând direct la subiect, încep să mă gândesc serios la cum să-mi găsesc o parteneră de viață. Singurătatea incepe să fie deranjantă pentru mine însă ca un tip care gândește exagerat de mult îmi pun mereu multe întrebări existențiale și analizez diverse posibilități. Să spunem că o să găsesc o femeie pe placul meu și o să ne iubim însă mintea mea întreabă: cum de știu că ea e aleasa? O aleg doar pentru că ea e prima care acceptă să fie a mea așa cum fac o parte a bărbaților? De unde știu că nu m-aș potrivi și mai bine cu o altă fată? De unde știu că ea nu și-ar dori de fapt un alt tip de bărbat dar alege să fie cu mine din nevoie pentru că se simte singură la fel cum mă simt și eu? Dacă confundăm unul dintre noi iubirea cu atașamentul și trăim într-o relație falsă și poate după ce ne facem o familie ajungem să nu mai rezonăm? Am toate aceste îndoieli pentru că vreau o femeie căreia sa-i ofer încrederea mea in procent de 100%, nu vreau să am nici cea mai mică îndoială față de ea, vreau o femeie lângă care să îmi petrec toată viața și gândul că poate la un moment dat după câțiva ani, nu ne vom mai înțelege, mă obosește psihic. Revin la întrebarea mea care îmi răsună mereu in minte ....De unde știu că ea e aleasa? Foarte multă iubire zace în mine și vreau să i-o ofer in totalitate acelei femei care merită. Însă dacă se întâmplă să se termine prost, o să pierd totul. Am mai pățit asta acum câțiva ani și abia pot spune că mi-am revenit și pot avea încredere din nou în cineva. Să încerc să cunosc mai multe femei până îmi dau seama care e EA, aceea pe care o vreau o viață, sau să caut să pun ochii doar pe una și să fac orice să o cuceresc? Aștept niște sfaturi care chiar pot schimba ceva în mine. Mulțumesc!

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Dragostea inseamna dedicare, sa alegi sa ramai langa cuvântul pe care ti l-ai dat.
Roaga-te lui Dumnezeu sa te ajute sa găsești femeie care El stie ca e potrivita pentru căsătorie. Pentru a avea o relație fericita conteaza sa respwcti principiile Lui, sa nu faci sex inainte de căsătorie si sa crezi adevatul ca suntem capabili si e bine sa fim fideli si sa cautam activ in fiecare zi bine celuulalt pentru toata viata.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

N-ai fost niciodata indragostit.
Daca ai fi fost, ai sti ca intrebarile alea nici nu ti-ar trece prin minte. Tot ce ti-ai dori e sa fii cu EA.

Du-te, invita la o cafea o fata care-ti place. Incepe sa traiesti!

| Dragobeta a răspuns:

Pe tine te vor insura babele.
Daca stai singur in casa nu va veni nici o fata sa te ceara de barbat.

| Kufu95 a răspuns:

Să ți-o spun pe dreaptă, cu iubită sau fără iubită, semințele aceleași gust au sau zilele la fel trec. Uite, că eu sunt apropriat de vârsta ta, am presiune din partea familiei că trebuie să îmi găsesc o iubită și nu îmi pasă, mi-am dat seama că nu o relație mă face pe mine fericit ci lucrurile pe care le fac în viața de zi cu zi. Mi se pare o pierdere de timp să mai îmi instalez aplicații pentru dating pentru că știu ce lucruri nasoale am pățit în trecut încercând să am o relație cu orice femeie de acolo. Relațiile din ziua de azi nu mai țin, deci tu să te bucuri că ai avut de 3 luni, gândește-te că eu de o tipă m-am despărțit după câteva zile pentru faptul că ea își permitea să aibă tot timpul reproșuri, dar nu făcea nimic ca noi să avem un viitor împreună și plus că abia am reușit să scap de ea, eu mă gândeam pe zi ce trece dacă voi cere ordin de protecție să mă lase în pace. Fii indiferent și nu te mai lua după niște oameni limitați care râd de tine că nu ai o iubită, ăla nu este motiv să judeci pe cineva, nu toți avem noroc să întâlnim pe cineva cum trebuie. Tu să rămâi pe primul loc și îți zic că nu mai merită să pui suflet unei relații în care tu nu te simți confortabil.

| Kufu95 a răspuns (pentru Kufu95):

Nu zic că tu nu mai trebuie să ai iubită, dimpotrivă, te încurajez. Asta că am hotărât eu că îmi este mult mai bine de unul singur, este strict alegerea mea. Nu înseamnă că toți trebuie să facă ca mine. Eu doar trag semnalul de alarmă că în ziua de azi cam trebuie să fi indiferent mai ales cu cineva pentru care ai tras și pe urmă tot nu a apreciat ce ai făcut, trebuie să cam scapi de persoane de genul.

| DonJuan50 a răspuns:

Vezi că era o tipă de 29 de ani pe cateogoria dragoste și sex care zicea că nu-și găsește un iubit.
Poate vă acuplați laughing))
Spor laughing)