Dragostea inseamna dedicare, sa alegi sa ramai langa cuvântul pe care ti l-ai dat.
Roaga-te lui Dumnezeu sa te ajute sa găsești femeie care El stie ca e potrivita pentru căsătorie. Pentru a avea o relație fericita conteaza sa respwcti principiile Lui, sa nu faci sex inainte de căsătorie si sa crezi adevatul ca suntem capabili si e bine sa fim fideli si sa cautam activ in fiecare zi bine celuulalt pentru toata viata.
Pe tine te vor insura babele.
Daca stai singur in casa nu va veni nici o fata sa te ceara de barbat.
N-ai fost niciodata indragostit.
Daca ai fi fost, ai sti ca intrebarile alea nici nu ti-ar trece prin minte. Tot ce ti-ai dori e sa fii cu EA.
Du-te, invita la o cafea o fata care-ti place. Incepe sa traiesti!
Vezi că era o tipă de 29 de ani pe cateogoria dragoste și sex care zicea că nu-și găsește un iubit.
Poate vă acuplați ))
Spor )
Să ți-o spun pe dreaptă, cu iubită sau fără iubită, semințele aceleași gust au sau zilele la fel trec. Uite, că eu sunt apropriat de vârsta ta, am presiune din partea familiei că trebuie să îmi găsesc o iubită și nu îmi pasă, mi-am dat seama că nu o relație mă face pe mine fericit ci lucrurile pe care le fac în viața de zi cu zi. Mi se pare o pierdere de timp să mai îmi instalez aplicații pentru dating pentru că știu ce lucruri nasoale am pățit în trecut încercând să am o relație cu orice femeie de acolo. Relațiile din ziua de azi nu mai țin, deci tu să te bucuri că ai avut de 3 luni, gândește-te că eu de o tipă m-am despărțit după câteva zile pentru faptul că ea își permitea să aibă tot timpul reproșuri, dar nu făcea nimic ca noi să avem un viitor împreună și plus că abia am reușit să scap de ea, eu mă gândeam pe zi ce trece dacă voi cere ordin de protecție să mă lase în pace. Fii indiferent și nu te mai lua după niște oameni limitați care râd de tine că nu ai o iubită, ăla nu este motiv să judeci pe cineva, nu toți avem noroc să întâlnim pe cineva cum trebuie. Tu să rămâi pe primul loc și îți zic că nu mai merită să pui suflet unei relații în care tu nu te simți confortabil.
Nu zic că tu nu mai trebuie să ai iubită, dimpotrivă, te încurajez. Asta că am hotărât eu că îmi este mult mai bine de unul singur, este strict alegerea mea. Nu înseamnă că toți trebuie să facă ca mine. Eu doar trag semnalul de alarmă că în ziua de azi cam trebuie să fi indiferent mai ales cu cineva pentru care ai tras și pe urmă tot nu a apreciat ce ai făcut, trebuie să cam scapi de persoane de genul.
minnie91 întreabă: