Pai desigur ca apreciez asta, inca foarte mult, asta demonstreaza ca el iubeste fata respectiva din suflet si este dispus sa astepte oricit de dragul ei.
Avand in vedere varsta pe care o am, nu ma pot gandi cum as reactiona in caz de casatorie. Dar o s-o facem cand vreau eu, nu cand vrea el! Si probabil l-as crede un prostanac. As intelege ca tine la mine dar de grija as putea sa-mi port si singura.
Stiu ca ai spus doar pentru fete virgine, dar intrebarea asta e destul de usoara sa-ti raspund si eu la ea si am sa incerc sa o fac cu aceleasi cuvinte pe care le-ai folosit tu. Daca-i spui ca vrei sa astepti pana in seara casatoriei o sa te creada un MARE prostanac. Evident ca fetele or sa sara acum si or sa spuna ca nu e adevarat, bla bla bla; iti garantez ca aproape nicio fata nu mai e atrasa de tipul timid, cuminte, respectuos, care sa astepte pana in ziua nunti... E ceva legat cu gasirea genelor cele mai bune in viitorul tata a copiilor in care nu intru acum, dar pe scurt... don't be a pussy
Numai bine, Shin
Stiu ca ai spus doar pentru fete virgine, dar intrebarea asta e destul de usoara sa-ti raspund si eu la ea si am sa incerc sa o fac cu aceleasi cuvinte pe care le-ai folosit tu. Daca-i spui ca vrei sa astepti pana in seara casatoriei o sa te creada un MARE prostanac. Evident ca fetele or sa sara acum si or sa spuna ca nu e adevarat, bla bla bla; iti garantez ca aproape nicio fata nu mai e atrasa de tipul timid, cuminte, respectuos, care sa astepte pana in ziua nunti... E ceva legat cu gasirea genelor cele mai bune in viitorul tata a copiilor in care nu intru acum, dar pe scurt... don't be a pussy
Numai bine, Shin
Eu sunt virgina, si nu il consider prostanac...de ce sa fie prostanac?
asa cum o fata isi doreste sa se pastreze pentru el, asa si el isi poate dori sa se pastreze pentru ea
daca sunt amandoi virgini, cu siguranta va fi f special de neuitat pentru amandoi
daca el nu mai e, si ea da, o sa fie mai bine pentru ea...ca el stie cum sa procedeze...
nu stiu, depinde de la caz la caz
nu pot sa dau un raspuns concret
Stai chill, oricat de prostanac ai fi, o sa sara ele pe tine, la urma urmei, daca nu vrei tu.
Nu l-as considera prostanac, din potriva, as prefera sa vrea sa se culce cu mine in prima seara dupa casatorie sau atunci cand e 100% sigur ca ne casatorim!
Eu de exemplu sunt virgina dar nu prea cerd ca voi radba cu un prieten sa ma intilnesc cu el fara sa ma culk cu el.De la inceput spuneam ca ma voi culca dupa casatorei.Stii ca importa si de baiat mult.Stii ca eu apreciez astfel de baieti ca tine, sincer ca nu fiecare poate sa rabde pina la nunta.
Deci, daca baiatul asteapta joaca in favorarea voastra fetelor, oare cum nu puteti pricepe, ciudat ca va place sa va torturati singure cu tipi ce profita de voi si va lasa.mai greu e ca va puneti in pericol viitorul
E interesanta intrebarea.
personal, nu cred ca e prostanac.
asa cum pentru fete, prima "noapte" de dragoste este sau ar trebui sa fie una memorabila, de ce sa nu fie si in cazul baietilor asa?! Ca doar suntem egali, nu?!
Este adevarat si totodata trist, ca in multe dosare de divort, cauza este "incompatibilitatea sexuala". Iar compatibilitatea sexuala chiar este o chestiune importanta intr-o casnicie.
Cred ca este necesara o foarte buna comunicare intre parteneri pentru o cunoastere foarte buna, astfel incat casatoria sa aiba loc in circumstantele date si fara sanse de esec.
As aprecia un baiat daca m-ar astepta sa fac pasul asta pana cand simt eu ca sunt pregatita.asta ar dovedi multe.in schimb cu sexu' dupa nunta nu sunt eu de acord, pentru ca pana la urma casatoria nu reprezinta decat un act, o hartie care nu schimba sentimentele tale fata de persoana care iti este alaturi. daca la un moment dat cei doi simt ca pot sa faca si pasul asta(sexul) trebuie s-o faca, nu sa se gandeasca ce se va intampla dupa.
sa stii ca mai exista si fete care isi doresc chestia asta(sex dupa casatorie), nu mi se pare o prostie, le respect dorinta.eu personal nu prea sunt de acord cu asta. dar nici nu judec persoanele care isi doresc asta, fiecare e liber sa faca ce vrea.
unele fete chiar apreciaza baietii mai timizi, depinde de gusturile fiecaruia.
Pai poate tu esti virgina... ideea era alta. sa zicem ca tu vrei sa faci sex si el iti spune ca vrea sa se pastreze pana dupa nunta... pe bune acum
Pai poate tu esti virgina... ideea era alta. sa zicem ca tu vrei sa faci sex si el iti spune ca vrea sa se pastreze pana dupa nunta... pe bune acum
Hm...si daca nu suntem compatibili sexual? M-am casatorit degeaba. Nu conteaza doar sentimentele.
Doamne!, cata ignoranta! >>> Sancta Simplicitas!
Bravo! Shin, Bravo Xela 375!
Poate merita sa dea cu capul!, acum ce scuza ar mai putea invoca?! - e plin de carti, netul e plin de informatii, cabinete de consiliere exista destule. si, nu pot sa nu ma gandesc ca am cunoscut destule persoane care abia asteapta sa-l acuze pe celalalt de nefunctionarea relatiei! - omitand, evident, crasa lor ignoranta! (plus lipsa de experienta pozitiv competitiva!).
Si ignoranta, egoismul si incapatanarea, si ascultarea orbeste de parinti de moda veche (nestiutori.) costa enorm!
Si daca unii prefera sa plateasca acest pret Enorm, si nejustificat, ce vina avem noi?!
Ciao Psiho sex, cred ca nu se pune problema sa asculti de parinti la 30 de ani, se pune problema de incredere in destin, in Dumnezeu daca vrei, de maturitate spirituala si experienta a vietii, si de constiinta curata.probati voi ca oricum va despartiti majoritatea.sau mint?
Tot parintii sunt de vina, dar nu pentru ce-ti spun la 30 de ani, ci pentru felul cum te cresc cand esti mic si, din pacate si neintentionat, te invata prost... Iar acum tu tragi concluziile bazandu-te pe felul in care a fost programat.
Numai bine, Shin
Normal ca apreciem chiar daca voi nu credeti ca mai sunt fete care vor sa se pastreze pana in ziua nuntii sa stiti ca sunt, si e minunat daca in ziua de azi se gaseste un baiat care gandeste la fel
Eu cred ca asta e de fapt standardul normal, moral, corect, lasat de Dumnezeu! dar din pacate cine se mai gandeste la asta!? Eu nu consider ca ar fi prostanac, dar in ciuda faptului ca unii ar crede asta despre el, sunt sigur ca o sa-si gaseasca o fata la fel de'prostanaca' care sa astepte pana dupa casatorie...si vor fi mai fericiti ca multi dintr voi! eu am astfel de prieteni, au asteptat 5 ani, acum s-au casatorit, dar sunt sigur ca a meritat! Dragostea adevarata asteapta...mai crede cineva asta? Succes, chris! Alinn
DA! iti scrie o virgina, eu as aprecia f mult un barbat asa, doar ca ink nu l-am gasit, m-ai ales daca si reciproca e valabila.acum fiecare e liber s aleaga si s faca c vrea in functie d propriile lui principii si d ceea c isi doreste, dar in mod sigur nu l-as considera prostanac deloc.pkt ca in zilele noastre n lasam influentati f mult d societatea in care traimin ziua d azi nu s mai gasesc decat baieti care vor un singur lucru adica sex sau cel putin maj asta cauta, iar baietii care sunt seriosi dau doar d fete uzate sau care s folosesc d ei si nu-s s-i aprecieze la adevarata lor valoare.eu una am incetat s sper l printul p cal alb
Eu cred ca totul se intampla de la sine. si oricum daca sunteti ambii siguri de pasul pe care il faceti.(casatoria) cred ca are sase intample inainte de nunta. dar totul depinde si de el in mare parte... de fapt poate fi nesigur de faptul ca esti virgina si ca el isi doreste acest lucru. cel mai probabil e ca va incerca sa verifice acest lucru inainte nunta! ar fi bine sa fii sincera cu tine si cu el ca sa iasa totul bine
pup
Buna tuturor! Eu inca sunt virgina, sunt cu prietenul meu de 7 luni si desi el este cu 7 ani mai mare decat mine a acceptat sa astepte pana va veni momentul oportun; asta inseamna ca tine la mine. Acum ce sa zic, daca vom ramane impreuna sunt sigura ca se va intampla inainte de casatorie. daca va exista o casatorie intre noi doi, ceea ce nu cred, pentru ca mai am o facultate de facut pe care o voi face departe de el.
Oricum ma bucur ca are rabdare sa-mi castige increderea pas cu pas si nu incearca sa-mi impuna sau sa ma forteze.
Salutare tuturor, in primul rand nu stiu daca subiectul mai e deschis, vad ca e ceva timp de cand nu s-a mai postat, oricum e un subiect foarte bun si o intrebare bine pusa. Sunt unul dintre bastarzii care inca mai cred ca sotia ideala este femeia virgina. desi nu am inca ganduri de casatorie, totusi am cel putin curiozitatea de a avea o relatie cu o fata virgina. un alt subiect interesant cred ca ar fi despre fetele care au avut prima relatie intima dupa care au fost parasite, si nu de putine ori s-au simtit "murdarite" de primul barbat, sexul devenind un subiect sensibil pentru ele. spun asta pentru ca, personal, cunosc multe fete in situatia asta printre care si actuala si fosta prietena. astept comentarii. mersi!
Buna! l-as aprecia normal.rar mai gasesti baieti asa dar ar fi si frica incompatibilitatii pana la urma urmei.adica nu stiu eu nu m-as arunca cu capul inainte. mai ales la casatorie daca oricat il cunosc eu. nu s-a intamplat nimic intre noi
ForbiddenDreams întreabă: