| chris_7812 a întrebat:

Pentru fete virgine:Apreciati un barbat care vrea sa astepte si ar vrea sa se culce cu voi in prima seara dupa casatorie, sau il credeti un prostanac? Dupa ce v-ati cunoaste bine din multe puncte de vedere, ati avea incredere ca va veti potrivi si din punctul de vedere sexual, sau frica incompabilitatii dupa casatorie va sperie si il fortati sa o faca cu voi inainte, chiar daca el doreste sa astepte casatoria? Doresc un raspuns mai ales de la fetele virgine, dar pot raspunde toate. Mersi mult

Răspuns Câştigător
| anonimmmmm a răspuns:

Pai desigur ca apreciez asta, inca foarte mult, asta demonstreaza ca el iubeste fata respectiva din suflet si este dispus sa astepte oricit de dragul ei.

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar daca si el este...altfel nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt si cred ca cel mai bine ii atunci cand esti pregatita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da normal ca il apreciem, baieti asfel se gasesc foarte rar. mi se pare cel mai pur lucru sa te mariti virgina ca doar pentru asta sunt rochiile albe de mireasa sa exprime puritatea unei fete iar casatoria este un pas foarte important dar daca parteneri se cunosc si se iubesc eu cred ca isi pot da seama daca sunt compatibili si sexual.Prietenul meu este decis sa ma astepte pana atunci desi este mai mare ca mine.asa ca fetelor care doriti lucru asta cand gasiti un baiat de genul acesta tinetil bine ca poate e singura voastra sansa de a-l gasi:*