Nu. Atata timp cat nu viseaza sa ma converteaca si ne respectam parerile reciproc poate fi de orice religie. Sau fara.
Nu mă interesează ce religie e atât timp când nu e o persoana habotnică și care pune religia înaintea relației și a familiei.
Singura problema e cu misticii bigoti. Cu aia nu e de trait. In rest, in general misticii sunt persoane normale, care au un hobby. Unii oameni merg uneori la pescuit, altii merg la biserica. Nu e mare diferenta.
Nu e important, dar daca e religioasa, s-ar putea sa o dam in polemici tampite.
Pentru mine nu a fost vreodata un criteriu necesar.Din fericire pentru nervii nostri, ne-am nimerit de aceeasi religie, astfel ca nu vom primi remarci stupide de la altii pe aceasta tema.
Nu cum sa conteze asa ceva? Nu a contat niciodată pentru mine asa ceva și nici nu va conteza vreodată.
Eu sunt ateu,ar fi bine sa fie atee,agnostică, deista, panteistă,nu mă văd Intr o relație cu o teista,mai ales obsedata de religie,bigotism,apreciez că se ajuta pocăiți între ei și știu Biblia dar sunt fanatici, alte subiecte nu au de discutat decât de Satana, iad, diavol, Iisus atât, Dumnezeu ăla a creat pupincuriștii?
Dacă se poate, ar fi ideal să fie aceeași religie, altfel unul dintre noi trebuie să facă botezul la religia celuilalt. Însă nu consider ăsta criteriul după care să-ți alegi partenerul.
Cate cuvinte pe care le-ati copiat de pe google, si ati dat copiere si lipire... nici nu stiti ce inseamna, doar scrieti aiurea
Ma bucur, si o incurajez sa munceasca pana cand isi cumpara unul.
Da. Nu ma impiedica religia sa vorbesc cu oamenii pe strada sau sa am amici din diferite confesiuni, nici nu incerc sa convertesc pe cineva, dar nu este de dorit o relatie cu o persoana de alta religie. Parintii mei nu au aceeasi religie si cu fiecare ocazie au fost si sunt discutii, incercand sa demonstreze ca sunt mai nu stiu cum unii decat ceilalti. Nu ai cum sa eviti aceste subiecte, vin sarbatorile, vezi la televizor cate o stire, vrei si tu sa impartasesti niste idei cu cineva, niste simtaminte... invariabil unul se va simti singur si neinteles pe partea asta.
In plus, sunt ambii in neregula din punctul de vedere al religiei lor, nu doreste nici unul sa treaca la religia celuilalt si sa se casatoreasca religios, nu se spovedesc, s-au indepartat de biserica... Sarbatorile le tin doar pe un stil, ca n-ai cum sa te pliezi pe ambele... in sfarsit. Bataie de cap de la inceputul relatiei pana la sfarsit.
E mult mai bine sa aiba aceeasi religie cel putin formal.
Nu neapărat atâta timp cât religiile nu difera asa mult și nu ne afectează relația.