| cosmin986522 a întrebat:

Peste cateva luni fac 18 ani si vreau s-o conving pe mama ca nu vreau niciun majorat dar pana acum nu am reusitsad. Ce as putea sa-i zic?

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna dimi! adica sa inteleg ca mami tau vrea sa iti faca majoratu, si tu nu vrei?:o:o:o ori ai un alt plan in cap? ori crezi ca un majorat inseamna o cheltuiala suplimentara, si nu va permiteti? ori chiar pur si simplu nu doresti acest majorat din motive doar de tine stiute.cred ca e cazul sa vb mai deschis cu ai tai si sa le explice dc nu vrei...doar asa cred ca veti ajunge la o intelegere, asta in cazul cand tu ai un argument puternic.papawave

| bya2011 a răspuns:

Spune-i ca te-ai certat cu unii din prietenii tai, sau ca unul din prietenii tai este plecat/a din oras si nu poti saiti faci majoratul fara acea persoana, si ca vrei iti faci majoratul peste cateva saptamani, apoi mai gasesti o scuza si gata :*

| Shammal a răspuns:

Spune-i ca venim si noi: savancea, bya2011, giorgyana99, giorgyana99, michael_5813 big grin; daca nu poti s-o convingi inseamna ca nu esti nici tu convins ca nu vrei majorat; uitete bine daca vrei dar apar anumite ganduri care te descurajeaza sau chiar nu vrei

| giorgyana99 a răspuns:

Poi cred ca 98% dintre copii vor un majorat super...dar poate tu faci parte din acel 2% asa ca daca nu vrei poti sa vb cu ea sau sa te porti urat si sa faci prosti si atunci ea va considera ca nu meriti Funda?

| pinguuina a răspuns:

Pai, sigur o sa iti schimbi conceptia cu privire la majorat. E ceva frumos, si ai sa ramai cu amintiri frumoase. Ar fi pacat sa nu iti faci. E un pas major, treci de la minor, la major. Mai gandeste-te.

| michael5813 a răspuns:

Sune-i ca vrei sa ramai minor si cu asta basta!

| savancea a răspuns:

Ca vrei o masina in loc de majorat sau ca vrei sa dai de permis... dar nu inteleg fazalaughing ea vrea sa til faca si u nu? lol

| ilinca47 a răspuns:

Mda ciudata treaba ca nu vrei...pur si simplu nu te poate obliga...hello.o sa fi major.