anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Plac o fata de ceva timp...stie ca o plac,dar intr-o zi nu prea am mai inceput sa o plac si mi-a trimis mesaj cu : inca ma mai placi? Si eu i-am zis ca nu, dar astazi la scoala mi-a colorat parul (am suvite blonde) si chiar simteam ca ma place, dar acum cateva zile mi-a aratat o poza cu un baiat si a zis ca il place, ce pot face?

Răspuns Câştigător
| 1997onur a răspuns:

Nu înțeleg laughing) de ce ția vopsit parul blond subițe

Du-te spune-i adevărul spui ce simți cu adevărat pentru ia da mai înainte scoate vopseau aia din par laughing)

16 răspunsuri:
| User075241663736 a răspuns (pentru 1997onur):

Nu,eu zic ca eu am niste suvite si ea mi le-a facut cu evidentiatorul. Stai chill ca s-a luat pana la urma din par putin, si daca nu te-ar supara. vreau sa imi dai un sfat, o sa iti zic eu cum s-a comportat luna asta(daca vr) nu stiu daca chiar ma place, si daca place un baiat nu are sanse sa ma placa si pe mine

| nevermatch a răspuns:

O uiti. I-ai zis nu, deja si-a luat mintea de la tine.

| User075241663736 a răspuns (pentru nevermatch):

Off,nu stiu cum sa iti zic...dar se comporta de parca ma place, saptamana trecuta vroia sa ma tina de mana, si uneori cand vorbeste cu mine sta chiar foarte aproape de mine

| 1997onur a răspuns (pentru User075241663736):

Bine stai liniștit eu am sa-ti dau sfat dacă vrei îți răspund la ce știu și eu la ce nu sti am sa-ti spun

Pai tea plăcut înainte asa ai spus acum du-te tu și spune-i ce simți cu adevărat pentru ia și ce dacă are pe altcineva? du-te spune-i ce simți tu cu adevărat pentru ia ce are? Nu are nimic serios vorbesc du-te mâine și spune-i adevarul și ăla dacă face figuri ia-l deoparte și spune-i probleme -_- vrei sa-ti fac ochi sarmale

| 1997onur a răspuns:

Vezi nu te lua după matchatea aia i-am dat ignor eu lui aia s-a dat la mine nu o asculta pe aia ce spune aia

Tu du-te la fata aia mâine și spune-i ce simți pentru ia cu adevărat dacă ia a vrut sate țină de mâna este clar ca te place ce mai vrei? Ai sa vezi ca o sa fi cu ia ai sa vezi

Bine,o sa ii zic maine,sau chiar pot sa ii zic prin mesaje,dar imi e putin frica ca poate o sa ma respinga, si o sa faca colegii misto de mine, mai ales o,, prietena" de a mea.i-am dat un trandafir, am platit 12 lei pe el, avea o inima...si na...acea,,prietena" a zis : ce ai facut *numele fetei pe care o plac* ti-ai facut gagica?

Frate este pusy? Ce dreacu fi bărbat -_- ia atitudine -_- du-te la fata și spune-i ce simți pentru ia cu adevărat nu mai fi fatalu -_-

Cine Tea întrebat dacă ai gagica? Fata aia?

Nu ma,acea,, prietena" care sta cu fata pe care o plac si o vorbeste pe la spate.da inf. Si oricum is fata laughingda, imi plac fetele, iubirea e iubire, si tori din parc ma cred baiat..si aia pe care o plac a vazut ca am dinaia la gat cum au baietii

Dacă tu simți cu adevărat asta pentru ia nu-i normla sa te judec de fapt nici nu se discuta asta fiecare om este diferit simte diferit in felul lui

Mergi spune-i ce simțit pentru ia cu adevărat ^-^

Imi faceam planuri cu prietenul meu cel mai bun, sa ii zica ca am prins sentimente pentru ea, si na, sa ii vad reactia, dar pana la ura o sa prind tupeul sa ii zic in fata

Cel mai bine săi spui tu sa nu știe nimeni doar voi doua ^-^

Răspuns utilizator avertizat
| 1997onur a răspuns (pentru Hyacinth):

Dumnezeu e sus nu doarme niciodată.

și dacă eu fac așa ceva și am intenția asta și am avut intenția asta vreodată sa ma vadă el pe mine și sa ma facă cum știe el.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ce dragut e la 12 ani.
Pai, daca te intereseaza inca, inseamna ca iti place. Spune-i ca te-ai razgandit, si cheam-o la o plimbare.
Daca iti spune de alt baiat, nu fi gelos. Insista sa iasa cu tine.

Am am aflat ca are iubita? se mai muta si de la scoala(nu din cauza mea)

Nu știu cum sati răspund sincer spun