| pitik82 a întrebat:

Poate ca asta nu este cea mai potrivita cale de a ma linisti, daca pot spune asta! doar ca nu stiu ce sa mai fac. tatal meu are probleme mari cu bautura..deja medicul i-a spus ca daca mai continua in ritmul asta nu v-a mai avea mult de trait(el avand deja o boala foarte grava din cauza asta) si pur si simplu nu vrea sa inteleaga..as vrea sa pot spune ca nu realizeaza lucrul asta,dar stiu ca nu e asa! m-am saturat sa stau cu frica in san si sa ma astept ca din orice clipa el sa mai inceteze sa traiasca!sadmi-as dori sa pretuiasca mai mult viata pe care o are, familia noastra.dar se pare ca in momentul actual..tot ceea ce este de pret in mintea lui..este alcoolul!straight face nu stiu ce sa mai fac...oricat as vorbi cu el. orice as face...nu vrea sa se opreasca!sad

Răspuns Câştigător
| Andradutsa a răspuns:

Presupun ca despre pancreatita este vorba... vorbeste cu el, petreceti mai mult timp cu el, mai cu alte cuvinte ai grija de el.
bautura este un drog nenorocit, care nenoroceste multi oameni.
este pacat ca tatal tau nu vrea sa inteleaga, macar pentru familia lui...

fii tare!

4 răspunsuri:
| Pitzipoanca a răspuns:

Nu poate sa se opreasca. Este dependent. Degeaba ii spui, trebuie internat la dezalcoolizare. Nu e vorba de pretuit familia. In momentul in care devii alcoolic nu prea te mai poti stapani.

| sabin89 a răspuns:

Intereseaza-te ce trebuie facut pentru a-l interna la dezalcoolizare. Nu sta cu mâna în sân.

| pitik82 explică (pentru Andradutsa):

Da! despre pancreatita este vorba! si stiu ca este dependent, am incercat cu totii sa-l facem sa se trezeasca la realitate, ba chiar i-am cautat un centru de dezalcolizare si nu vrea.refuza orice ajutor din afara! dar probabil ca lucurul asta il respinge, mai ales din motivul ca nu vrea sa recunoasca ca este dependent! nu stiu ce sa spun, sper doar, sa constientizeze situatia in care se aflasad

| Andradutsa a răspuns (pentru pitik82):

Offff, e greu, dar el e singurul care poate face ceva. crying