Tu ai zis-o:
"Eu eram cea indiferenta".
Si atunci ce te mira?! Iar cum ti-am mai zis de n ori, de ce te miri ca nu te mai baga in seama? Ca eu asta nu pricep.
Pai draga, omu nu e cersetor sa traga de tine inutil, a vazut ca nu-l vrei, gata, alta care-l vrea.
Tot tu suferi cand tu ai stricat treaba.
Lasa tu varsta ca asta e vrajeala, ca daca-l placeai cu adevarat, nu mai conta, cate cazuri nu-s asa.
Nu, devine frumos ca scapi de obsesia asta si te vei bucura de viata ca si cum nu a fost acest eveniment.
Cu tine o sa fie frumos pentru el, stai tu linistita, nu asta e problema.
De unde sti tu ca toate alea ale lui sunt prefacute? Nu stim, doar nu oi fi tu unica neprefacuta, hai sa fim seriosi, te cam supraestimezi.
Raspunsul la intrebarile alea ti l-am dat si nu odata.
Alt motiv pentru care am zis ca nu prea intelesesei, e ca desi iti raspundeam la intrebari, repetai intrebarile.
Nu am CUM SA UIT ACEST EVENIMENT!
Nu inteleg, scuza-ma!
Sau înțeleg dar nu vreau sa accept asa presupusa realitate.
Doamne, nu mă mă mai opresc din plâns, mă vede naiba si mama.
Auzi omul cel de sus, să mai astept 2 ani și după pot să fiu fericita in bratele lui tâmpenii
Nu cred că mai imi scrie nici el. Dar de ce voia să mă sune? De ce?
Eu cred că înainte de orice, conteaza conexiunea sufletească, si dupa celelalte. El a făcut cu mine conexiunea mintală, și sufleteasca. El cum poate să mă uite?!
Nu stiu, poate le-o rezolva Dumnezeu.
Oricum, acum sunt iar ca la început, și mai rău, si plâng. Eu care nu am lacrimi.
Băieții isi mai încearcă si norocul mai ales pentru sex, dar nu numai. Daca vad ca tot sunt respinși renunță si isi vad de treaba.
Sentimente nu exista asa din prima, ci doar îndrăgostește sau atracție ce poate trece repede mai ales daca sunt respinși frecvent.Asa ca certitudine ca o mai place (Nu o iubeste, doar place) nu exista.
Nici eu nu mă înțeleg. Mai bine o să o las așa. o sa ma împac cu ideea ca numai ma vrea, si ca dragoste cu sila nu se poate. Asta e.
Eu mi--am făcut curaj si i-am dat mesaj, stiu sigur ca el are curaj sa imi dea dar nu mai vrea. Nu mai simte probabil. Ori, o fi ca mine si suferă în tăcere. Eu am spart gheata. Acum așteaptă să fie rugat. Dar lasa. Ca nu ii merge cu mine. Asta e.