| geoconda a întrebat:

Poate că mă căzneam să plâng acum 4 luni, când vorbeam doar asa de smechereala, dar totusi simțeam ceva. Si ma căzneam sa zic,, vai Doamne, traiesc si eu o poveste de dragoste virtuală". E vorba de băiatul sofer pe tir cu care am vorbit timp de 3 luni. În mai ne-am oprit din a mai conversa, pentru ca asa a fost. Vorbeam mult si despre orice. A fost primul baiat cu care am vorbit, primul. Si am avut noroc de un astfel. Dar ne-am oprit. Am suferit mult după el, îl înjuram, ma căzneam sa il uit, să moară din sufletul meu, îl urmăresc zi de zi pe Facebook. Eu, după el, nu am mai dat de unul asa, de un baiat asa bun. Sau cred ca de el era comunicarea, de ceea de ce sunt eu dependenta. El mă voia, eu nu. El are 23 de ani, eu 16. Tin minte când scriam pe aici, acum 3 luni, ca,, el are 22 de ani, eu 15" ce repede trece timpul. A trecut timpul si nu îmi venea să plang. El nu a mai zis nimic. Dar poate i-a fost și lui dor de mine, cum mi-a fost și mie de el. Asta seara, i-am trimis un mesaj, dar l-am sters imediat, spunându-i că e o greseală. Deși, nu era. L-am întrebat apoi ce mai face, că nu a mai dat nici un semn de viață. A spus că ce sa faca, ca se plimba cu masina, m-a întrebat si el ce fac. Eu i-am spus ca toata vara am citit. Mi-a zis apoi că o să fiu cineva mare. Reciproc ne-am trimis smile face-uri, după care el imi spune daca ies pe afara si ii spun că nu pot iesi acum, căci m-a luat durerea de măsea si imi spune daca ma sună si ii spun alta dată. Nu a mai zis nimic. Am vărsat primele lacrimi acum. Pentru el și acum lăcrimez si imi dau seama că nu am gasit pe nimeni mai bun ca el. El oare ca mine?
Credeti ca îmi va mai scrie? Să-mi fie dor de el, ca om, sau de amintiri?

65 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru geoconda):

Tu ai zis-o:

"Eu eram cea indiferenta".

Si atunci ce te mira?! Iar cum ti-am mai zis de n ori, de ce te miri ca nu te mai baga in seama? Ca eu asta nu pricep.

Pai draga, omu nu e cersetor sa traga de tine inutil, a vazut ca nu-l vrei, gata, alta care-l vrea.

Tot tu suferi cand tu ai stricat treaba.
Lasa tu varsta ca asta e vrajeala, ca daca-l placeai cu adevarat, nu mai conta, cate cazuri nu-s asa.

| Freya1 a răspuns (pentru Mosotti):

Sti si tu ca mentalitatea unui copil e diferita fata de a unui adult ce cat de cat a mai trecut prin viata sau cunoscut femei/fete.Asa ca cel mai probabil cu timpul va uita de el si el se va casatorii ca maine poimâine ii va fi vremea si aia a fost.

| geoconda explică (pentru Mosotti):

Pai il plac, dar nu într-o reĺatie happy

| Freya1 a răspuns (pentru geoconda):

Poti sa faci ce vrei.Adica poti pur si simplu daca il placi sa petreci timp cu el si abia atunci iti vei da seama daca te place si el.

Dar unde-l placi daca pentru intr-o relatie? Ca el vroia ori doar sex ori si relatie, una din doua sau ambele, tu nu ai oferit nici una.
Asa ca se duce in alta parte, e simplu.

| Mosotti a răspuns (pentru Freya1):

Pai el o placea din mom ce se tinea de capu ei inainte, nu e clar?
Ea l-a refuzat.

Pai l-am refuzat, dar eu îl plăceam si il plac. Dar nu stie. Situația nu îmi permite să mă aflu într-o rel.

Atunci situatia ramane cum e, aia e.

E setat un termen limită?

Termen limita pentru ce?

Pana cand se termină situația asta.
?

Nu se stie cand se termina.

Aha. Și când se termină, devine totul frumos?

Normal ca devine totu frumos, ca-ti dispare suferinta si obsesia asupra lui.

Eu credeam ca devine totul frumos ca atunci e iar pe urmele mele si ca isi da seama ca, ca mine nu mai e. Toate astea ale lui sumt niște prefăcute, stiu eu.
De ce îmi vine să plâng când mă gândesc la el? Si ma gandesc des. Nu am plâns când a murit strabunica, acum de ce o fac?

Răspuns utilizator avertizat

Nu, devine frumos ca scapi de obsesia asta si te vei bucura de viata ca si cum nu a fost acest eveniment.

Cu tine o sa fie frumos pentru el, stai tu linistita, nu asta e problema.
De unde sti tu ca toate alea ale lui sunt prefacute? Nu stim, doar nu oi fi tu unica neprefacuta, hai sa fim seriosi, te cam supraestimezi.

Raspunsul la intrebarile alea ti l-am dat si nu odata.
Alt motiv pentru care am zis ca nu prea intelesesei, e ca desi iti raspundeam la intrebari, repetai intrebarile.

| geoconda explică (pentru Avner):

Care lui? El mă așteaptă pe mine? Poate fi si căsătorit până atunci crying(

Nu am CUM SA UIT ACEST EVENIMENT!
Nu inteleg, scuza-ma!
Sau înțeleg dar nu vreau sa accept asa presupusa realitate.
Doamne, nu mă mă mai opresc din plâns, mă vede naiba si mama.
Auzi omul cel de sus, să mai astept 2 ani și după pot să fiu fericita in bratele luihappy tâmpeniicrying
Nu cred că mai imi scrie nici el. Dar de ce voia să mă sune? De ce?
Eu cred că înainte de orice, conteaza conexiunea sufletească, si dupa celelalte. El a făcut cu mine conexiunea mintală, și sufleteasca. El cum poate să mă uite?!
Nu stiu, poate le-o rezolva Dumnezeu.
Oricum, acum sunt iar ca la început, și mai rău, si plâng. Eu care nu am lacrimi.

Nu o sa uiti, dar nu o sa mai conteze, nu o sa mai simti nimic, o sa zici "a fost aia atunci", si atat, va disparea reactia emotionala la acea amintire.

| Freya1 a răspuns (pentru Mosotti):

Băieții isi mai încearcă si norocul mai ales pentru sex, dar nu numai. Daca vad ca tot sunt respinși renunță si isi vad de treaba.

Sentimente nu exista asa din prima, ci doar îndrăgostește sau atracție ce poate trece repede mai ales daca sunt respinși frecvent.Asa ca certitudine ca o mai place (Nu o iubeste, doar place) nu exista.

Dar el, dă si el dovada indirect ca a simțit oarecum la fel ca mine pe perioada de tăcere. Adică, de ce după 2 -3 cuvinte, vrea să mă sune?
Nu imi mai scrie nimic acum. Asta e, o să îi zic la multi ani de ziua lui si... aia e.

| geoconda explică (pentru Freya1):

O aștepta să mă rog eu de el acum

| Mosotti a răspuns (pentru Freya1):

Pai normal! Daca ea l-a respins el ce sa faca?

Pai asa iti cam trebuie, daca l-ai refuzat, acu sa te rogi tu de el ca tu ai fost de vina, nu el.

Carevasăzică karma. Eh, o fi așa. Dar eu nu mă rog de nimeni. Asta e.

Atunci de ce s-ar ruga el de tine?! Nu are de ce. Ca tu cam tot la el ai pretentii, nu te inteleg deloc.

Nici eu nu mă înțeleg. Mai bine o să o las așa. o sa ma împac cu ideea ca numai ma vrea, si ca dragoste cu sila nu se poate. Asta e.
Eu mi--am făcut curaj si i-am dat mesaj, stiu sigur ca el are curaj sa imi dea dar nu mai vrea. Nu mai simte probabil. Ori, o fi ca mine si suferă în tăcere. Eu am spart gheata. Acum așteaptă să fie rugat. Dar lasa. Ca nu ii merge cu mine. Asta e.

Ti-am mai zis, sl iei vede de viata lui cu altele, nu sufera deloc, nu e genul.

| Freya1 a răspuns (pentru geoconda):

Nu neaparat.Dar nici nu te refuza.