| geoconda a întrebat:

Poate că mă căzneam să plâng acum 4 luni, când vorbeam doar asa de smechereala, dar totusi simțeam ceva. Si ma căzneam sa zic,, vai Doamne, traiesc si eu o poveste de dragoste virtuală". E vorba de băiatul sofer pe tir cu care am vorbit timp de 3 luni. În mai ne-am oprit din a mai conversa, pentru ca asa a fost. Vorbeam mult si despre orice. A fost primul baiat cu care am vorbit, primul. Si am avut noroc de un astfel. Dar ne-am oprit. Am suferit mult după el, îl înjuram, ma căzneam sa il uit, să moară din sufletul meu, îl urmăresc zi de zi pe Facebook. Eu, după el, nu am mai dat de unul asa, de un baiat asa bun. Sau cred ca de el era comunicarea, de ceea de ce sunt eu dependenta. El mă voia, eu nu. El are 23 de ani, eu 16. Tin minte când scriam pe aici, acum 3 luni, ca,, el are 22 de ani, eu 15" ce repede trece timpul. A trecut timpul si nu îmi venea să plang. El nu a mai zis nimic. Dar poate i-a fost și lui dor de mine, cum mi-a fost și mie de el. Asta seara, i-am trimis un mesaj, dar l-am sters imediat, spunându-i că e o greseală. Deși, nu era. L-am întrebat apoi ce mai face, că nu a mai dat nici un semn de viață. A spus că ce sa faca, ca se plimba cu masina, m-a întrebat si el ce fac. Eu i-am spus ca toata vara am citit. Mi-a zis apoi că o să fiu cineva mare. Reciproc ne-am trimis smile face-uri, după care el imi spune daca ies pe afara si ii spun că nu pot iesi acum, căci m-a luat durerea de măsea si imi spune daca ma sună si ii spun alta dată. Nu a mai zis nimic. Am vărsat primele lacrimi acum. Pentru el și acum lăcrimez si imi dau seama că nu am gasit pe nimeni mai bun ca el. El oare ca mine?
Credeti ca îmi va mai scrie? Să-mi fie dor de el, ca om, sau de amintiri?

65 răspunsuri:
| geoconda explică (pentru Mosotti):

Dar de unde stii? Si el crede despre mine la fel, ca eu nu sufăr si chestii, dar nu stie adevarul. El stie ca eu nu sufăr, căci nu i-am dat semne de,, iubire,,. asa si el.
Poate ca se simte si el ca mine și nu spune, la fel ca mine, de altfel.
Ce bine ar fi daca in viata asta am putea avea ce ne dorim si sa lăsăm toate emoțiile posibile pozitive sau negative si să trăim. Dar poate într-o altă viață.

| Mosotti a răspuns (pentru geoconda):

Pai stiu ca asa fac majoritatea in situatia lui. Te amagesti tu ca sufera de nu mai poate, ti-am mai zis de 101 ori, nu esti singura fata din oras si n-ar mai avea alta ca tine, fi serioasa.
Dar tu nu intelegi.

| LoveSleep a răspuns:

Nu am putut sa citesc tot, ca mi-a scos "cazneam" ochii.

| geoconda explică (pentru LoveSleep):

Știi tu vreun alt sinonim? Pe aici pe la noi asa se vorbește.
Exista cuvantul în DEX și se foloseste!

| Jus7t a răspuns:

Troll.