| ancuta26 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna e geloasa ca vorbesc cu prietenul ei,eu nu am nimic cu acel tip niciodata nu m-am dat la el, dar ea nu ma intelege..cum pot sa fac sa aiba incredere in mine, sa nu mai fie geloasa?

Răspuns Câştigător
| Șhoghetăn a răspuns:

Stiu cum e. intr'o situatie din asta am fost si eu si pana la urma m-am certat cu ea dar ne'am inpacat si-a dat seama singura ce a pierdut si na.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, pur si simplu nu mai vorbi cu el, de ce o faci daca stii ca ea este geloasa? straight face

| EaEmma a răspuns:

Evita sa ma vb cu prietenul prietenei tale daca ea este geloasa

| ginap a răspuns:

Ca sa merite cineva sa fie numit "cel mai bun prieten" e nevoie de multa incredere si respect reciproc. Deci, una din voi greseste. Si cum "inteligentul renunta intotdeauna primul". cred ca ar trebui sa-i lasi prietenul in pace.winking

| Laviniargint96 a răspuns:

Buna,cred ca ar fi mai bine sa numai vorbesti cu el daca pe ea asta o deranjeaza..adica nu zic sa nu va salutati dar sa numai fie ca inainte, daca vrei sa-ti pastrezi prietena buna langa tine :* succes.

| WildDream a răspuns:

Simplu! Nu mai vorbi cu tipu daca pe prietena ta o deranjeaza.

| ancuta26 explică (pentru anonim_4396):

Pai mi-a zis odata da am crezut ca ia trecut, eu nu vorbesc cu el doar cand sunt de fata cu ea..si mi se pare penibil ca este geloasa pentru ca ei se iubesc mult si ea are incredere in el.