anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna nu a iubit niciodata, nu stie ce inseamna sa iubesti.Are imediat 19 ani.Nu a avut relatii, decat 2, care au tinut o saptamana sau mai putin, incepute din curiozitatea de a fi cu cineva.
E trist ca nu cunoaste acest sentiment, insa mai are timp de asta. Ceea ce mi se pare mie cu adevarat trist e ca are niste standarde atat de inalte pentru un iubit incat incep sa cred ca va fi singura toata viata.Nu poti sa iti doresti un print pe cal alb care sa faca tot ce vrei tu, iar tu sa fii printesa.Mereu imi tot spune ce fel de baiat isi doreste ea,citez : " Mai inalt cu mine dar nu cu mult,sa fie bine facut,sa aiba masina, sa aiba trasaturi frumoase, sa fie protector in sensul ca daca se ia cineva de mine sa-l bata sau sa se ia de el.Sa nu fie sarac.Sa fie sigur pe el si sa ma abordeze in fata,sa-mi ceara nr de telefon (dar ea sa il refuze pe loc si sa se mai gandeasca)".Si ca tot am adus vorba de asta : Ce baiat este atat de prost incat sa mai caute o fata dupa ce este refuzat? Niciun baiat nu ar trebui sa fie catelusul unei fete. Exact asa i-am spus si ei,tu vrei un catelus nu un baiat.
Este o fata cu niste cunostinte foarte slabe si putine, nu o vad descurcandu-se in viata de zi cu zi ptc din punctul meu de vedere mama ei nu a invatat-o cum ar trebui sa gandeascaEste destul de batuta in cap, nu pare sa fie capabila sa vada mai multe perspective sau sa defasoare un plan de intalnire[la ora x ne vedem acolo, la ora cutare mergem sa ne intalnim si cu y avand in vedere treburile a si b]
.Si maica-sa pare ca are probleme cu mansarda.
Nu stiu cum sa o ajut si sa o sfatuiesc, fiind singura ei prietena[persoana cu care poate vorbi tot si despre orice, ne simt de la 13 ani iar acum locuim in aceeasi chirie pentru facultate. Sper ca nu-mi va fi greu]
.I-am spus ca nu poate sa aiba asa standarde inalte la o persoana cand ea e departe de acele standarde.
Acum, sa fim seriosi, ce baiat s-ar uita la o fata care are la fite in ea de se vad de la o posta si care vrea sa domine constant intr-o relatie?
Desigur i-am spus ca atunci cand vei placea pe cineva o sa lasi si de la tine.M-a contrazis.
Cand a fost mica nu a avut calculator sau internet, si de abia acum 1 an si-a facut Facebook si inca e de parere ca daca un baiat ii da cerere de prietenie o place.Asta este o mare prostie! Si pe langa se mai intreaba o saptamana si drege si coace motivele pentru care X i-a dat cerere de prietenie.Ba adica eu mai de mult dadeam cereri de prietenie la persoanele care erau din oras si le stiam din privire, nu ca mi-a placut de ele.Asta inseamna sa ai o gandire inchisa si limitata.
Ce sa fac cu ea?

12 răspunsuri:
| HazelEyes77 a răspuns:

Nu stiu ce poti sa faci pentru ea draga mea...nu prea ai cum sa faci un om sa gandeasca ca tine. Daramite cand are idei fixiste, exagerate care nu corespund realitatii. Ea oricum nu te va asculta si le va tine pe ale ei cel putin pana va simti pe propria piele ca nu merge cu pretentii din astea in lume. Iti pierzi timpul tau pretios degeaba odata ce i ai explicat deja unele lucruri.Pana nu se da cu capul de sus nu l vede pe ala de jos!

| danay72 a răspuns:

E problema ei. Ea va suporta consecințele acțiunilor sale. Ce seamănă omul aceea va și secera. Las-o, nu merita sa te cerți cu ea. Poate cu timpul se va maturiza și va intelege sau iti va cere ajutorul.

| Freya1 a răspuns:

Am si eu una de 22 de ani si tot asa a avut relati de o saptamana doua si ea vrea binefacut, cu masina, cu bani patron daca se poate da ea lucreaza prin bucatarie sau camera la o pensiune.Cand s-a bagat in seama unul mai simplu ii da peste nas ca intre ei nu poate fi nimic. Unul mergea dupa ea cu masina o astepta sa iasa de la munca sa o duca cu masina ia dus flori dar nu ia convenit ca nu stiu ce are ala la fata ca nu stiu ce meserie are ca nu ii place masina.Au pretenti inzecite dar nu se gandesc ca de ce isi doresc ele nu au fata si vor ramane singure fete batrane sau o sa isi ia unu care va avea dor bani sau chiar unu pe care nu il ia nimeni si atat nu tu fericire nu tu iubire

| Legion7X a răspuns:

Stai liniștit este bine că totuși a avut 2 prietenii și nu mai mulți la vârsta ei altele depășesc cu mult numărul mai au și un copil
Ce ți se pare în neregulă cu cerințele ei are și ea anumite aspirații având în vedere poate situația ei materială.
Apoi partea cu refuzul dacă un băiat îi place de o fată sau invers foarte mult
De obicei se fac multe încercări dacă vrei să câștigi pe cineva nu te dai bătut pur și simplu chiar dacă ești refuzat refuzul se va transforma în prietenie adevărată.

Cât despre băieți cu mașină cred că va da ea de carnet și va realiza că nu este o mare avere o hoargă de mașină de 2000 de Euro

| 2EXA a răspuns (pentru Legion7X):

Eu nu spun ca e gresit ca a avut 2 prieteni. Ma refer strict la modul ei de gandire. ea isi doreste un baiat exagerat de perfect pe cand ea e pisat in ploaie. Cam asa ar sta treaba, iar pe langa asta, nu se uita la absolut nimeni! e cu nasul pe sus, si nu inteleg de unde atata maretie pe ea

| Legion7X a răspuns (pentru 2EXA):

Nu crede niciodată în vorbele unei fete probabil că într-o zi o vei vedea cu cel mai urât băiat, sau cel mai zdrențuit atunci te vei lua cu mâinile de păr de obicei se aruncă pe cine se aruncă.

| 2EXA a răspuns (pentru Legion7X):

Da din partea mea sa fie fericita si cu ultimul cortorar de pe strada. Ii vreau binele si prin postarea mea am cautat niste sfaturi prin care o pot ajuta sa gandeasca mai deschis.

| mgtow a răspuns:

Fiind proasta spune-i ca va gasi unu cum vrea si o va macelari carnal si poate o trimite la curvasarie. Mai buna e singuratatea, acum atrag atentia si eu la materialiste ca ma vad cu masina dar rad de ele pentru ca stiu ce interes au

| OldSoul a răspuns:

Acesta nu este un raspuns foarte eligibil la problema ta, dar chiar si asa vreau sa spun cateva cuvinte, legat de cateva vorbe spuse de tine in intrebare.
Ai spus"Ce baiat este atat de prost incat sa mai caute o fata dupa ce este refuzat?"
Daca te-ai uita aici pe TPU laughing Sunt multi, foarte multi care insista si tot insista, deci da, sunt, din pacate sunt.

Si desigur, respect pentru urmatoarele vorbe: "Niciun baiat nu ar trebui sa fie catelusul unei fete."
Chiar mi-as dori sa vada unii din cei ce "sufera" pe aici dupa despartirii aceste cuvinte.

In rest, nu ai ce face cu ea, degeaba vrei sa-i deschizi ochii daca ea continua sa se amageasca, toate tentativele tale vor fi fara o reusita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce sa faci cu ea? Ce faci si cu hartia igienica. FUgi cat mai poti pana nu te tampeste si pe tine. Evita astfel de oameni, nu sunt buni de nimic.

| Lion56 a răspuns:

Nu ai ce sa faci tu, se pare ca ea traieste in lumea ei. Astfel de baieti gasesti destul de rar, care sa aiba tot ce ai descris tu mai sus, insa nu cred ca exact acesti baieti o sa vrea sa aiba de-a face cu prietena ta. Poate daca face ca in filmul ala unde una si-a creat un iubit robot si au fost fericiti...pana a cazut el in apalaughing. Oricum, nu cred ca i-ar placea genul de iubit fraier, care sa o caute ca un catelus chiar asa, fiindca ala tot fraier e si in viata, nu doar cu ea.
Daca nu a iubit niciodata probabil ca de asta nu realizeaza ca atunci cand te indragostesti, te indragostesti si aia e. Poate fi frumos, urat, gras, slab, dragut sau rau, ti se pare perfect.
Nu poti decat sa-i explici cum stau lucrurile, si ca intr-adevar un baiat care iubeste o fata face foarte multe, dar nu cred ca ar vrea un fraier asa cum descrie ea. Si daca s-ar inventa baiatul perfect
nu cred ca ar vrea sa aiba de-a face cu oricine, are si el standardele lui. E foarte bine sa ai standarde, dar ale ei mi se par foarte aiurea.

| Caro34 a răspuns:

Nu-i purta de grija: "La barza chioara ii face D-zeu cuib!", apoi ce face D-zeu e perfect si total acceptat! Am avut astfel de colege prin facultate și habar nu ai ce bine au ajuns si unele nici numele nu stiau sa si-l scrie corect! Viata ne mai uimeste cateodat'! Toti vrem ceva, important este sa primim ceea ce dorim! Si eu mi-as dori sa castig la Loto, insa rămâne de văzut ce va fi! Peste cativa ani ma vei cauta sa-mi scrii intrebandu-ma de unde am știut toate astea? Rar se întâmplă sa nu primim ceea ce dorim bun! Numai bine!