supadeceapa
| supadeceapa a întrebat:

Prietenie virtuala. Pro sau contra? Aveti astfel de prietenii, de ani de zile, cu oameni cunoscuti pe internet? Ati reusit sa va vedeti in realitate?

20 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amiciție - ok
m-am văzut cu o singură persoană

| ovidiu123432 a răspuns:

Pro, de ce ai fi contra? Am avut dar au disparut laughing si nu am reusit sa ne vedem in real.

| RAY a răspuns:

Pro,nu,nu

Răspuns utilizator avertizat
| SkyPilot a răspuns:

Am prieteni care au devenit virtuali dupa ce am fost prieteni reali. Gasca mea s-a raspandit in toata lumea si ne vedem foarte greu si foarte rar.

| CleanHeart a răspuns:

Da, 3,4 prietenii frumoase
desi una is the best si stii ce ma distreaza ca m-am inteles cu ei mai bine decat cu ăstia din realitate pe care ii stiu de cativa ani buni.
De vazut urmeaza happy

supadeceapa
| supadeceapa explică (pentru ovidiu123432):

Multi zic ca nu e ok genul asta de socializare. Ca te face sa te inchizi in tine etc.

| ovidiu123432 a răspuns (pentru supadeceapa):

In cazul meu nu e asa, adica daca nu as socializa in online as fi antisocial, iar faptul ca am ajuns sa socializez m-a facut sa nu mai fiu inchis, cu ani in urma nu puteai scoate nimic din mine, insa acum vorbesc fara probleme.

| DoarAlin a răspuns:

Sunt de acord. Am avut ceva prieteni in mediul virtual, insa nu i-am intalnit vreodata. big grin

| Andreea555555555555 a răspuns:

Da. Mi-am facut multe prietenii virtuale, cu care si acum poate mai vorbesc. Cu unele dintre ele m-am si vazut. Deci sunt pro. Uneori, cineva la sute de km distanta iti e mai aproape decat prietenul din copilarie.

| SilentRain a răspuns:

Pro, nup si iar nup

| Freya1 a răspuns:

Am avut prieteni virtuali si da, m-am si intalnit cu uni din ei dar niciodata nu am ramas mai mult decat niste cunostinte.
M-am rezumat la discutat pe net si cel mult o intalnire si dupa gata.

| Ensiferum a răspuns:

Pro! De la 14 ani vorbesc cu o fata din Thailanda, acum 2 ani ne-am intalnit in Londra, am pastrat si inca pastram legatura chiar daca are fiecare viata lui, am avut parte de multe schimburi culturale cu timpul. Am avut multe prietenii online, am avut si o relatie de 4 ani dupa o prietenie online.

| Hammurabi a răspuns:

Am avut și prietene virtuale și imaginare.
Dar nici unele n-au vrut să se întâlnească cu mine.
Așa că am renunțat.
Accept doar ce pot să pipăi.

| OldSoul a răspuns:

Nici pro, nici contra.
In opinia mea, acest gen de prietenii sunt ceva trecator, iar de aici, parerile sunt impartite.
Poate gasesti sprijin la nevoie
Poate gasesti o persoana cu care sa vorbesti
Insa, tot in acelasi timp, iti irosesti timpul vorbind cu o persoana care, de multe ori e cu totul altfel decat pare, cu o persoana pe care poate nu o vei cunoaste niciodata cu adevarat.
Acum, aici e alegerea fiecaruia, daca vede partea plina a paharului sau partea goala.

Nu am prietenii de acest gen, bine, am cunoscut la un moment dat o persoana online si ne-am vazut si in realitate, si da, poate ar fi fost o sansa sa ajungem prieteni si in realitate, dar nu prea aveam multe chestii in comun.

| Nemessys a răspuns:

Pro.
da
da

Pana la urma, daca in orasul meu gasesc oameni... (nu mai zic cum) dar care chiar nu pot schimba o vorba, cine ma opreste sa nu caut in afara orasului. Eu chiar incurajez prieteniile on-line, adica doar asa mai mult ca amici si sa tot vorbiti. Pacat din cauza a 2-3 incidente, la scoala si mai ales societatea vede acest lucru ca fiind ceva rau doar pentru ca,, nu l-ai vazut niciodata in realiate" straight face Si ce? Unii oameni, chiar daca sunt la mama naibii, iti pot fi mai apropiati decat cei de la 2 strazi distanta. Daca stii ce zic.

| MadalinG99 a răspuns:

PRO, de multe ori persoanele de la sute de km departe iti pot fi mai apropiate decat cele din preajma ta.

| sofisis a răspuns:

Eu am avut si inca am prietene doar in mediul online. Ne despart prea multi km in viata reala. Deci pro.

| MarianWLF a răspuns:

Pot fij benefice, chiar aici pe TPU am cunoscut o fata, care am vazut-o si in realitate. Totul poate fii benefic daca ai cu cine vorbi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveam cativa si da i-am intalnit in realitate pe unii.