| alessandra10 a întrebat:

Recent am cunoscut un tip care mi-a starnit interesul, dar ulterior am aflat ca e insurat de un an, desi are numai 24 de ani. Atunci cand ne-am vazut prima oara ma privea foarte insistent, nu isi lua ochii de la mine pentru mult timp, de aceea nu m-as fi gandit deloc ca ar putea fi casatorit. Dupa cateva zile mi-a scris pe Facebook si am vorbit foarte putin, insa incerca din nou sa flirteze si il interesa daca sunt intr-o relatie. De ce credeti ca este asa interesat de mine din moment ce are deja o sotie frumoasa? Credeti ca regreta faptul ca s-a insurat atat de devreme si simte nevoia sa cocheteze si cu alte femei?

8 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
Pai e asa greu sa-ti dai seama?!
Si nu e singurul,sunt mai multi ca el.
Am si prieteni de genu lui.
Si problema nu e "regretul" ca s-a insurat prea devreme,e vorba de sentimentele si chimia care probabil lasa de dorit intre el si nevasta.
Poate si din vina ei se ajunge aici, atat femeile cat si barbati inseala cu un scop.
El daca nu are acasa ce isi doreste, cauta in alta parte.
Putea sa nici nu fie insurat si sa procedeze la fel.
E bine ca ti-ai dat seama cu cine te incurci, poti sa intrerupi interactiunea oricandhappy
Daca nu, o va face el dupa ce isi va atinge scopu si va incepe sa caute alta partenera.
Gandeste-te de doua ori si deschide bine ochii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Credeti ca regreta faptul ca s-a insurat atat de devreme si simte nevoia sa cocheteze si cu alte femei?" Ti/ai raspuns singura la intrebare.

| Kiwibibilă a răspuns:

Păi dacă s-a însurat la 23 de ani cred că săracul a ajuns aşa pentru că a lăsat-o pe una însărcinată big grin

| WWB a răspuns:

Nu regreta nimic. Vei invata cu timpul ca toti barbatii sunt asa, cauta mereu aventuri. Unii sunt mai indrazneti si o fac cu tupeu. Altii au alta tactica, asteapta ca fata sa se prinda si sa vina spre ei. Astia sunt mai ciudati, pentru ca daca relatia nu merge, reproseaza fetei ca i-a curtat si inselat. Ii numeri pe degete pe cei discreti, care se duc acasa si se poarta frumos cu sotia, fara ca aventura sa insemne ceva pentru ei.

| RAY a răspuns (pentru WWB):

Nu e vina noastra ca voi preferati curvari iar pe noi baieti cuminti ne bagati in lista prieteniei plus ca a fi indragostit nu inseamna ca nu te atrage sexul opus, voi ne determinati sa fim asa, va plac curvari care va provoaca suferinta, drama

Iubirea nu te face asexual,chiar daca iubesti tot te atrage sexul opus,omul este o fiinta poligama,din cate am citit va atrag barbati insurati desi ai vrea o aventura cu el nu? noi barbati avem o dorinta sexuala mare asta ne determina sa facem sex chiar daca suntem intr-o relatie, monogamia este un mit, pacat de aia daca chiar il iubeste cu adevarat, nu sunt pro bataie de joc ca stiu cum e, dar una e sa iubesti alta e sa te atraga una sexual, iubirea se duce in timp

| WWB a răspuns (pentru RAY):

Din tot ceea ce scrii tu pe aici, nu mi se pare ca esti "baiat cuminte". Si, apopo, de unde ai tras concluzia ca sunt femeie?

Raspunsul era pentru cea care a pus intrebarea dar robotelul a facut ca ambele sa fie pentru tine