| nicolbutnaru a întrebat:

Relatiile extraconjugale folosesc la?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Pe langa cele de mai sus, folosesc si la a afla ca femeile sunt la fel de infidele ca si barbatii. Nu de alta, dar prea cred toti ca numai barbatii inseala, uitand ca de obicei o fac cu femei...

23 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Aceste relatii nu folosesc la nimic! Sau cel putin nu sunt morale chiar daca sunt persoane care considera ca sunt folositoare.

| psiholoaga a răspuns:

Satisfacerea unor curiozitati, implinirea unor nevoi care nu sunt implinite in cuplu, alungarea monotoniei, obtinerea unui pretext pentru separare, razbunare... Folosesc la multe, depinde ce cauta fiecare.

cami
| cami a răspuns:

Profitul avocatiilor laughing [pentru divort big grin]

Bula
| Bula a răspuns:

"Din orice nou se invata..."
"Ce e prea mult, nu-i sanatos..."
"Omul destept invata din prostia altuia, omul prost nu invata nici din patania proprie..."
Sunt cateva proverbe care sunt semnificative si in asemenea cazuri.
Totul depinde de raspunsul la intrebarea: "De ce?"
Fiindca sigur exista un motiv!

| leluc a răspuns:

Nu folosesc la nimic bun pentru casnicie.

| cristi a răspuns:

Despartire, la altceva nu cred

| jani a răspuns:

Asa vezi si tu langa cine ti-ai pierdut timpul, tineretea si mintile!

| Danny _3256 a răspuns:

Sunt din cale-afara de daunatoare!

| claudiarebecca a răspuns:

1. satisfacerea nevoilor sexuale in cazul nesatisfacerii din partea partenerului
2. realizarea unor fantezii ascunse mai ciudate
3. o razvratire fata de cotidian
... ar mai fi cateva, dar astea mi-au venit acum in minte

| christian a răspuns:

Categoric NUUU!

| yoanna73 a răspuns:

La nimic. daca ai ajuns acolo sa stii ca relatia cu sotul, sotia se va strica.

| irynna a răspuns:

La nimic bun!

| loredanarotariu a răspuns:

Relatiile extraconjugale pot folosi la rezolvarea unor frustrari sexuale sau emotionale; dar probabil tu cauti un raspuns exact, concret.
Cauzele si efectele relatiilor extraconjugale sunt multiple, nu pot fi enumerate intr-o singura fraza, cred eu.

| amada745 a răspuns:

E vad lucrurile la fel ca, oliana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosesc la distrugerea familiei, la neincredere, la ...separare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Distrugerea increderii, a familiei si a sufletelor copiilor cand ei exista. De asemenea duc la boli transmisibile pe cale sexuala, la viata dezordonata, la lipsa respectului de sine si pentru partenerul oficial. Viata dubla duce la stres si nervozitate, minciuna si chiar violenta. Pentru ce? Ce primesti extra si nu primesti acasa? Cu dragoste si rabdare se poate avea orice in casatorie! Nu merita toata nebunia unei relatii extraconjugale sa iti schimbe viata, in rau cu siguranta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Relațiile extraconjucale folosesc la: distracție, o nouă experiență, o iubire interzisă, o destrămare a familie.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de situatia fiecaruia...pentru alungarea monotoniei, pentru satisfacerea unor curiozitati sexuale,.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu folosesc la nimic, ar trebui evitate sau chiar daca se consuma sa ramana in stadiul de aventura pentru ca altfel se transforma in a doua relatie, dar mult mai stresanta si greu de suportat pentru toate partile implicate, din proptie experienta(din pacate)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inplinirea tuturor visurilor ambilor parteneri fara obligatii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eliberarea sufletului si stari de tensiune din partea sotului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Relatiile extraconjugale folosesc la umplerea unui gol. Poate cateodata nu stii care este acel gol, dar cu siguranta el exista. Marea problema este ca mai nici unul din cei 3 (cel putin) nu isi pun intrebarea: Oare ce lipseste?