| Mihaela9016 a întrebat:

Revin cu o alta problema, am 26 de ani și părinții nu ma lasă să mă duc în vacanta o săptămână 2 la prietenii mei din afara, ca ma sfătuiți sa fac?

Răspuns Câştigător
| FantasyBoy a răspuns:

La 26 de ani te ratezi daca locuiesti cu parintii(presupun ca nu sunt niste parinti arhimilionari cu care locuiesti intr-un palat cu 50 de camere...). Muta-te singura, fa-ti un boyfriend, altfel, intr-o zi, nu prea indepartata, va fi prea tarziu!

9 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Să nu te duci, evident. Să asculți de părinți până cel puțin la 40( sau până când mor).

| AliGab a răspuns:

De ce ai nevoie de acordul parintilor la o varsta ca aceasta?

| Mihaela9016 explică (pentru AliGab):

Pentru ca nu ma lasă...

| Knihj24 a răspuns:

Bună! Acceptă părerea mamei tale, chiar dacă nu prea îți convine. Gândește-te, ea te iubește și nu ar vrea să ți se întâmple ceva rău niciodată.
Îi poți pune această întrebare :
,, Mama, tu ce ai face dacă ai fi in locul meu și ți-ai dori cu adevărat să pleci intr-o vacanță? "

| Knihj24 a răspuns (pentru Knihj24):

( Acceptă părerea părinților* )

| Mihaela9016 explică (pentru Knihj24):

Am 26 de ani totuși nu 15.

| Eireann a răspuns:

"Nu ma lasa" cum? Te tin legata de calorifer, te incuie in beci? Daca locuiesti cu ei sau stai pe banii lor asta este, respecti ce spun ei si la 16, si la 26, si la 40.
Daca nu - bagajelul, pasaportul, va pupa Mihaela, ne vedem in 2 saptamani!

| Mihaela9016 explică (pentru FantasyBoy):

Fiecare e cam pe contul lui propriu, ma considera un copil și nu ma lasă să fac nimic. Eu nici afara nu ies

| AliGab a răspuns (pentru Mihaela9016):

Tocmai acelasi lucru intreb eu...de ce ar trebui sa te lase ei? Tu nu iti poti vedea de viata ta? Nu te poti angaja? Nu te poti muta? Nu poti sa iei decizii singura in viata?
Daca nu poti, atunci problema este la tine, nu la parintii tai