| Mara6392 a întrebat:

S-a despărțit iubitu de mine. Ce să fac cu lucrurile care mi le-a dat el? Lucrurile pe care mi le-a dat sunt 2 tricouri de-ale lui, inelul pe care îl purta el tot timpul și o jucărie de pluș. Să le arunc sau să le păstrez? Dacă le păstrez și o să le văd în fiecare zi o să îmi fie mai greu să trec peste el?

15 răspunsuri:
| nevermind1234 a răspuns:

Uite eu îți recomand sa le pui intr-o punga/cutie, ceva, să le pui intr-un loc in care știi ca nu umbli de obicei (un sertar, dulap, etc) și peste mult, mult timp(iti propui tu când) sa le scoți si sa vezi daca mai simți ceva. In primul rand nu o sa le ai la vedere sa-ti răscolească amintirile si nici nu renunți la ele ca pe urma să-ți para rău. Pana la urma din tot ce ni se întâmplă in viață ni se formează caracterul si învățăm. Așa ca in general nu e bine sa aruncam trecutul la gunoi.

| StoicAnalysis a răspuns:

I le dai inapoi daca nu te-ai certat prea tare cu el. Daca nici el nu le vrea, le dai si tu unui amarat. E pacat sa le arunci.

| dullcat a răspuns:

Buna.Si eu cred ca mai bine le returnezi sau sa le dai altcuiva.Se poate bucura un copil de acea jucarie.Sigur gasesti containere pentru donatii in orasul tau.

| sierra1 a răspuns:

Cel mai artistic ar fi să i le arunci lui, pe geam, in timp ce-i strigi ceva gen: casanova, ingrat, jigodie sau folosind vreun nume de animal potrivit cu situația

| newaccountbye a răspuns:

Este în regulă să te simți confuză și tristă în urma unei despărțiri. În ceea ce privește lucrurile pe care ți le-a dat fostul tău iubit, este important să faci ceea ce consideri că este mai bine pentru tine. Dacă aceste obiecte îți produc durere sau îți amintesc prea mult de el, atunci ar putea fi mai bine să le arunci sau să le donezi. Pe de altă parte, dacă aceste obiecte nu îți produc durere și îți plac, atunci nu ar trebui să te simți obligată să le arunci. Este important să faci ceea ce crezi că este mai bine pentru tine și să îți acorzi timpul necesar pentru a te vindeca și a trece peste această despărțire.

suntserios
| suntserios a răspuns:

I le dai civilizat inapoi

| Mara6392 explică (pentru suntserios):

Am vrut să i le dau înapoi, dar a zis să le arunc la gunoi.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Mara6392):

Sa fie sanatos, arunca le

| Miruna333 a răspuns:

E mai bine sa le arunci. Simplu.

| ReddY25 a răspuns:

Doneaza-le

| darrio2007 a răspuns:

I le dai inapoi.

| anemona01 a răspuns:

Sa le dai foc, si eventual poti sa filmezi si sa zici ca ai pus blestem pe el.

| Alinuța00 a răspuns:

Cu toate că nu e ok, cea mai bună metodă ca sa treci si peste el, ar fi sa le dai foc. Ăsta e cel mai satisfăcător pentru propria persoana.In timp ce se ard, meditează puțin uitându te la ele si gândește te ca odata arse se încheie un capitol din viata ta si incepe unul nou, unul alt plin de iubire, fericit si frumos.Eu așa as proceda,cu toată ca da e adevarat si mai frumos sa le donezi,poate. Însa pentru propria persoana,cel mai bine le arzi si sa nu te mai gândesti la el niciodată, e un capitol inchis, e gata cu el. Daca le păstrezi riști ca sentimentele sa reapară sau să îți provoace o stare de tristețe, ceea ce e neplăcut pentru că omul cand isi aminteste cât de mult a ținut la cineva sau iubit, se întristează normal.Așa că punem punct acum ca să fim precauți.

| Sistemulxxl a răspuns:

I le inapoiezi.

| ania a răspuns:

Arunca-le.