| Hyperion7 a întrebat:

Sa luăm un caz concret.
Lui Ionuț ii este foarte greu sa își facă relație,deși a încercat n metode pentru a-și face una. Tinder, abordări pe Facebook, pe strada și toate fetele i-au râs în față și l-au evitat.
Credeți că disperarea este unul dintre factorii cheie care îl împiedică pe Ionuț sa aibă relație sau pur și simplu acesta nu se pricepe sa cucerească o fata?

Răspuns Câştigător
| Mihail01Johan a răspuns:

Buna ziua, legat de problema lui Ionuț este și că amea și că a mai multor băieți din ziua de azi, și pot sa zic și de ce :

1.Te grăbești atunci când tu nu ai un apartament, casa sau un adapost cu un acoperiș deasupra capului tău și vrei sa agati tu o fata...;
2.Te grăbești și atunci când tu nu ai, poate știu eu un lucru nedeterminat pe care trebuia să îl termini pentru a te asigura cu ceea ce este cel mai bine pentru tine și nu mă refer doar la acest băiat bun pe nume Ionuț și mă refer la mai multi băieți de la 15 ani, 25 sau schiar 30 de ani, pai mai omule n-ai cum pentru că dacă ar fi sa îți ei o fata, pai trebuie sa le analizezi sau citești bine că sa le ei și aici mă refer la cum la defecte și calități iar aici vine cu ( studii, educație, credință, bucurie, tristețe, probleme de viață, părinți, ce viața are cu cine umbla, cu cine sta, " bine aici mă refer daca umbla cu cineva cu care tu nu trebuie sa umbli chiar daca ți se par fata că este, O my, this grils is very Hot do You understand My " mă înțelegeți, deci nu trebuie sa o luam chiar așa pentru că dacă m-aș grăbi și baga că un taur aiurit mas lovi de toate alea și as fi foarte ametit, deci nu nu trei sa o ei și pe calea aceasta;

3. Te grăbești și atunci când îți ei niste fete care, tu faci greșeală și când te uiți la ele și nu te uiți la tine și nici că nu vrei sau ai vrea macar sa îți pui o întrebare buna despre tine, mai ales cad trebuie să te ferești, sa fii sincer cu tine, sa nu mai miti ață sa nu te descurajezi mult, sa nu te bagi cu o grămadă de fete care vor doar sa te facă să nu mai știi cine ești cu adevărat sau altceva, sau să te descurajeze atat de tare încât te face sa te simți mult mai trist;

4. Te grăbești și cand te uiți să ele cum arată pai daca ea are 200 cm da 2 metri mai mult sau mai puțin și tu nuci 170 nu ai este normal că nu te vrea fata aia, " bine nu știu ce bărbat ar fi bun pentru ea ", pentru că dacă stai bine sa te gândești tu nu eu care na oi avea 170, 180 sau 190 na, că aici doar înălțimea vorbește, nu ești potrivit pentru ele nu că nu ai fi bun, dar trebuie să te gândești și să te mulțumești cu ce ai, de exemplu eu am văzut fete schelet sau un pic mai flabuete de 160 până la 180 și crede-mă, 'bro " erau hot adică super frumoase, așa mai înalt nu zic că nu-s frumoase dar bine sunt și une frumoase și unele de care nu chiar urate dar na cum lea lăsat mama natura, alea sunt cele mai perfecte că sa zic așa;

5. Te grăbești și atunci când îți cauți pe niște saitu-ri de " întâlniri, online, etc., nici pe acolo nu-i treabă bine cada este sa nu faceti aceasta greșeală că atunci când uni bărbați care erau ei " stai așa frate sa vezi ce o sa le dau pe spate când o să mă întâlnesc cu ea după ce i-am data o cerere de prietenie " Și după acea când dai tu că un adevărat " Muscle-Men and Cool " adică Bărbat sau baiat musculos și tare, aaaha, te trezești cu, na vai de mine sa nu? cu vreun Gay, trabsexual sau cine știu eu ce, mai fenomen din acestea mai sunt pe aceasta lume, și să mai fii instil de costum de patru ace cu un buchet de trandafiri și cu un Roxana, Iulia, Georgiana, Maricica sau etc, și poate să stai că prostul? și să zici că, " ooouleu, bai frate, ce se, întâmplă, aici " BAM, uiteti prietena sau față superbă, Ar fi și mai grozav că atunci sa fie tu știi? îmbrăcat că un genster și sau că un băiat că tot tineretul asta și să vezi că te întâlnești cu unele persoane de pe saitu-ri de prieti de 200 Men' Bad boy and very Danger " și să îți zici hai fata mea, draga mea, orice Roma i-ai dar doar sa fie a mea, da, și pe urma sa te trezești cu un pumn direct in fata, ar fi? Deva de groasa sa vezi așa ceva crede-mă, deci!

Dragul dragi mei, prieteni nu incercati așa ceva acasă și desigur nu incercati sa vă grăbiți pentru fete care poate din acele fete de 200 de cm dai de tipi cu tatuaje costumați care păcălesc tineretul din ziua de azi de ci, așa zis puse spune lui Domnul Ionuț sa nu se grăbească și cel mai mult să aibă grijă de el!

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sunt multi factori de care depinde evaluarea lui Ionut, ca de-i un pitic si el se arunca la fete inalte, din start nu va avea nici o sansa.
Ori de are imbracaminte cu 5 numere mai mari si se prezinta ca un smecher cu chilotii in vine... iarasi este de ocolit.

Sunt prea multi factori aici care contribuie la esecul lui, dar cum nu-l cunoastem si nu stim nimic despre el, cat de sanatos mental si fizic este, ce stil de imbracaminte are, ce tip de comportamnet si educatie are, daca are probleme cu spalatul ...nu putem sa ne dam cu parerea.

Este evidnet ca Ionut are o problema foarte mare de care inca nu este constient si de aceea nu agata nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi nu il cunoastem personal pe acest Ionut ca sa ne putem face o idee corecta si concreta asupra motivului sau motivelor care il impiedica pe acesta sa-si faca o prietena. Dar ne putem da cu parerea.

Nu ai specificat :
- ce vastra are Ionut?
- ce fel de comportament, exact adopta atunci cand incearca sa abordeze pe cineva?
- ce comportament adopta la modul general in societate?
- din ce mediu familial provine?
- ce fel de fete abordeaza in raport cu cine e el? etc...

Ar putea fi ambele variante, doar una din ele sau niciuna.

| careestefazafrate a răspuns:

Disperarea este un factor, deoarece atunci când o fată observa ca un băiat este disperat sa își facă relație o sa îl considere genul de tip, care ar accepta pe oricine doar și doar sa aibă și el o relație.

| anonim3248 a răspuns:

Ionuț are doar o singură șansă să își găsească prietenă, prin metoda - întâlnire în 4.

| mnbhgf a răspuns:

Ionut stie sa se poarte cu fetele?
Ca asta e cel mai important.

| Hyperion7 explică (pentru mnbhgf):

Nu prea știe.

| StoicAnalysis a răspuns:

De obicei oamenii care nu prea ies din casa, oamenii dubiosi, si oamenii care ies din casa doar in grupuri de baieti, nu au cum statistic vorbind, sa aiba o relatie. Oricat de mult ai incerca, daca nu ai dezvoltate abilitatile de a vorbi cu femeile fata in fata, intr-un mod natural, nu poti avea o relatie deloc. Pentru ca iti lipseste abilitatea de a comunica cu ele. Aici pot fi si fetele/femeile de acord cu mine. Nu cred ca ele sunt dornice sa mearga la intalnire cu un baiat/barbat dubios, anxios si timid, care nu are cuvintele la el.

| Anonimboy111 a răspuns:

Bai Ionut nu esti in stare sa ti faci o gagica si imi zici mie sa caut nu stiu ce informatii pe net laughing laughing laughing aiurea

| Hyperion7 explică (pentru Anonimboy111):

Ăă,era un ....de fapt știi ce?laughingLasă
Mai mult, daca ai vreo frustrare pe suflet, clarific-o cu un psiholog, nu la întrebările mele vechi
Mulțumesc!

| Mosotti a răspuns:

Nu, fizicul il face sa nu aiba relatie, figura lui nu atrage. Nu conteaza ce calitati are el, alea se afla dupa ce fizicul atrage ca sa se ajunga ca una sa fie interesata de ce mai are.

Scurt pe doi. Fara sa ne mintim, sa ne mai ascundem.

Nu trebuie sa te pricepi deloc. Simti ca te place, o abordezi la sigur si aia e. Se uita frumos la tine, incearca sa-ti intre in gratii, au ele grija sa dea semnale tari ca te plac tocmai ca sa te simti.

Cand e atractie, si ele si ei sunt cam disperati sa zic asa, ca celalalt sa abordeze. Uneori si ele abordeza, am auzit "Dar ce, stateam dupa el?".
Si bine a facut, o placea si el dar era mai timorat si nu avea curajul sa abordeze el.

Deci este simpla situatia. Pai daca arati bine nu scapi din liceu nevanat! Deci de la inceput ai relatie, daca ai ajuns la n varsta si n-ai, e clara treaba.
Deci ghinion la acesta de care zici.

O sa-l ia una mai in colo asa in relatie de carton cum multe am vazut, ca vrea si aia copii si n-are acces la unu misto, ca aia is putini si care sa-i ia mai intai?!

O sa vezi raspunsuri de tot felul, doar cauza reala nu o ating.
Eu am un prieten misto atractiv si am vazut pe viu cum este sa fi placut de fete. Am vazut si cum reactioneaza ele.
De la 15 ani avea de rupea oferte. Si chiar si acum la cele de varsta lui (45 ani).

| Anonimboy111 a răspuns (pentru Hyperion7):

Si tu la fel!

| Hyperion7 explică (pentru Anonimboy111):

Pai eu nu am vreo frustrare,ți-am răspuns fix pe subiect,iar dacă ție nu îți convine răspunsul,sa știi că problema e la tine,nu la mine! Educația sexuală o înveți tu daca te interesează, nu e nimeni obligat să te ajute+că există n surse din care te poți conforma, trebuie doar sa vrei, uite una sa nu zici că-s chitra;)
Aaa, deja mă făcui, lasă că nu sunt precum crezi :))
https://www.youtube.com/playlist?list=PLejwvuY0eTV2xSIxk5pPfskU9oXoN5BDh

Aypa:-h