Nu asta ar insemna sa ma comande pe mine si sa mai continue asa. E bine ca mai primesc o bataie (daca au inselat) altfel isi dadeau figuri multe romancele. Cel mai bine in viata o duci singura nu suporti un fraier langa tine.
Nu, daca n-are dovezi sa ma combata si eu am pentru ce cred, o pastrez pe a mea. As incerca sa gasim o puncte comuna
O sa analisez logic, analtic problema, fiind amandoi atei vom gasi o solutie logica
Liniștea mea e cel mai important lucru, dacă nu o am nu le pot face pe restul
Sunt extrem de orgolios si nu prea las de la mine atunci cand am dreptate, ma oftic si ma aprind daca vad ca o tine pe a ei cand chiar am dreptate.
Nu,daca am dreptate nu dau inapoi niciodata mai ales daca lucrul ala este legat de relația noastră.
Am stat ceva sa ma gandesc.
Probabil ca da, cu conditia sa nu fie ceva foarte important care ne-ar putea afecta negativ periculos de mult. N-o sa bag o furculita in priza de dragul linistii, dar daca e vorba despre cine a spart un pahar, eu sau pisica, e un subiect irelevant si prefer linistea. O sa achiesez si recunosc chiar daca a fost pisica de fapt.
Exemplul asta mi-a venit, dar cine se cearta pentru un pahar spart are niste probleme.
Mmm...Poate. Dar aș avea grijă să spun ''Ți-am zis eu!'' în momentul în care s-ar dovedi că am dreptate.
Nici nu stii tu cate femei au facut asta de-a lungul timpului! Pentru linistea casei.
E atat de important sa ai dreptate? O sa aleg mereu linistea. Multe subiecte pentru care se cearta unii sunt absolut idioate.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: