Am stat ceva sa ma gandesc.
Probabil ca da, cu conditia sa nu fie ceva foarte important care ne-ar putea afecta negativ periculos de mult. N-o sa bag o furculita in priza de dragul linistii, dar daca e vorba despre cine a spart un pahar, eu sau pisica, e un subiect irelevant si prefer linistea. O sa achiesez si recunosc chiar daca a fost pisica de fapt.
Exemplul asta mi-a venit, dar cine se cearta pentru un pahar spart are niste probleme.
E atat de important sa ai dreptate? O sa aleg mereu linistea. Multe subiecte pentru care se cearta unii sunt absolut idioate.
Nici nu stii tu cate femei au facut asta de-a lungul timpului! Pentru linistea casei.
Liniștea mea e cel mai important lucru, dacă nu o am nu le pot face pe restul
Mmm...Poate. Dar aș avea grijă să spun ''Ți-am zis eu!'' în momentul în care s-ar dovedi că am dreptate.
Sunt extrem de orgolios si nu prea las de la mine atunci cand am dreptate, ma oftic si ma aprind daca vad ca o tine pe a ei cand chiar am dreptate.
Nu, daca n-are dovezi sa ma combata si eu am pentru ce cred, o pastrez pe a mea. As incerca sa gasim o puncte comuna
Nu asta ar insemna sa ma comande pe mine si sa mai continue asa. E bine ca mai primesc o bataie (daca au inselat) altfel isi dadeau figuri multe romancele. Cel mai bine in viata o duci singura nu suporti un fraier langa tine.
Nu,daca am dreptate nu dau inapoi niciodata mai ales daca lucrul ala este legat de relația noastră.
O sa analisez logic, analtic problema, fiind amandoi atei vom gasi o solutie logica
anonim_4396 întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă: