Pfff... e foarte greu
incearca s vb cu mama ta ea poate stie c iti lipseste explic`i c nu iti convine si de ce te comporti asa cred ca ea e cea mai in masura sa te ajute eu cred ca esti asa din cauzxa ca viata a fost prea dura cu tine din cate ai povestit tu daca vrei imi poti trimite un mesaj cu id`ul tau sa vorbim mai multe poate te ajut cu ceva :*
Vino pe la mine, sa-ti tund o bataie sora cu moartea.fiindca tot esti un diavol, poate fac si o exorcizare.cand ai luat ultima laba peste ochi? asa, sa vezi stele verzi? erai o mucoasa si ai ajuns o zgatie, rea si obraznica.halal maturizare.ai luat-o la vale rau de tot. o vergea e prea putin pentru tine. o maciuca ar fi potrivita. te-ai transforma din copchil in fimeie.
Toti astia care ziceti ca bataia ar rezolva problema sunteti prea incuiati.frate are 13 ani. e copil.
nu zic ca eu as fi mai mare.si eu sunt copil si inteleg mai bine ca voi astia "maturi" ca bataia nu ajuta la nimic.
@ LiOr. inainte sa faci ceva ce poate nu e bine gandeste'te ca tu nu esti asa
sper sa reusesti >
Cu bataie nu rezolvi nimic! dar, draguta, schimba-ti si tu atitudinea! si cum mai spuneau ceilalti, trebuie sa te duci si tu la psihiatru! sper sa te ajute!
si sa stii ca trebuie sa ai grija! pentru ca eu am cam aceeasi situatie ca a ta! numai ca parintii mei s-au despartit pana sa ma nasc! si tot asa, imi lovesc si eu verisorul, numai ca eu nu vb urat! daca vrei, da-mi id-iul tau si o sa iti spun mai multe!
sa ai grija de tine! :X
Looooool bai copchilooo mai bine dati un par in cap si uitate in jur la realitate...
Multumesc pentru sfaturile voastre, sper ca o sa-mi fie de ajutor... pentru ca vreau sa ma schimb neaparat!
@apache nu e adevarat, n-are nicio legatura cu despartirea parintilor mei, pe vremea cand erau impreuna eram o persoana buna.Mai bine nu raspundeai deloc, numai da raspunsuri in bataie de joc, eu aveam nevoie de un sfat, nu de jignirile tale!
Poate ca schimbarea asta se datoreaza si varstei insa pare destul de exagerata. cred ca cel mai bun mod cu care ai putea incepe ar fi sa discuti cu mama ta pentru ca ea iti va fi mareu cea mai apropiata. incearca sa iti aduci aminte de schimbarea pe care vrei sa o faci chair atunci cand esti intr-un conflict din acela si asa vei putea sa iti impui singura sa te calmezi.
Asculta de mama tah, am inteles ca stai numai cu ea, si totul va fi bine, incearca sa te gandesti de mai multe ori cand scoti vreo vorba din gura, sau sa faci vreau gest violent, ia si te du la biserica, si viata tah se va schimba radical, ai grija de tine si de mama tah, ca e cel mai importanta persoana deocamdata din viata tah:*
Nu esti sanatoasa!
Doamne fereste de mama ta?
Si nu cred deci asta ce ai scris thu` este luata dupa net
Pai ascultama folosestete de autocontrol treci macar de 2 ori pe luna la biserica.si gandeste-te parinti tai poate sa se sature de mofturile tale si sa te dea la orfelinat.
Daca este adevarat...hmm ai si vise urate? daca e asa e foarte ciuddata transformarea ta asa deoata hmm daca tu simti ca te transformi intr-un demon nu e bine deloc nu te du direct in biserica intai roaga-te si lasa-l pe Iisus sa intre in viata ta si cu timpul de vei schimba dupa aia incepe sa mergi si la biserica. Casa iti daruiesti viata lui Iisus trebuie doar sa te rogi cu tot sufletu tau. Daca vrei sa te schimbi fa ce te-am scris aici.Succes!