Practic ar avea autoritatea necesara sa o faca, dar nu cred ca te-ar bate de te-ar nenoroci.Sau poate nu o sa te bata. Poate o sa te taxeze cu alte chestii.Cum ar fi fara pc,fara dulciuri, fara tel, fara muzica, fara tv, etc.
Nu are voie sa te loveasca poate sa ajunja la puscarie, dar mai bine ii zici ca nu iti place cum se comporta cu tine si ca ai vrea sa fie mai intelegator cu tine. bfta
Violenta este interzisa prin lege, in special in cadrul familiei. In cazuri de genul acesta, cel mai potrivit mod de solutionare a problemei este comunicarea. Afla de ce se poarta asa (este posibil sa fi exagerat si tu cu statul la calculator si sa fi neglijat scoala).
Pai incearca sa discuti cu el, in cazul in care nu merge, cum nu merge nici la al meu, incearca sa stai mai putin la calculator, sau daca nu e acasa tot timpul incearca sa stai si tu pe ascuns, daca te bate asa de rau chiar nu are voie, dar nu cred ca te bate la mine ma lasa decat 1 ora minim, pe urma daca citesc 2 ore ma lasa 3 la calc, dar mai stau si pe ascuns cand nu e acasa si uneori mai trag si de timp in ora mea, nu stiu tu il cunosti mai bine
Mersi pentru raspunsuri, faza e ca e si la mine o parte din vina, pentru ca joc metin 2, si la jocu ala trebuie sa stai exagerat de mult in fiecare zi, minim 8 ore, dar nici el nu ma inelege ma lasa doar 3... si restul ma pune sa invat. mersi tuturor
Cind nu o sa mai ai o problema cu limba romana, atunci sa te plingi de parinti.
In primul rand, tu nu ai ce face mai mult de 3-4 ore la calculator, sunt destule si 3-4.Nu te ia de fraier, nu poti spune asa ceva cand este vorba de un parinte.Nu confunda parintii cu colegii de varsta ta.Incepe scoala si nu o sa mai ai asa de mult timp pentru calculator.