| Alina_Liana_1999 a întrebat:

Sal TPU am o intrebare mama mea e in Italia cu alt barbat a plecat pe 9 aprilie2013 si se intoarce in oct la inceput nu stiu ce sa mai fac tatal meu nu ma mai cauta cand vorbesc cu el la tel ( parintii mei sunt despartiti ) imi vorbeste dur si imi inchide bunicii nu preau au timp de mine sunt ocupati mai mereu si " prietenele" nu ma mai baga in seama. Nu stiu ce sa mai fac plang mereu ( am 11 ani )

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Linisteste-te.Incepe scoala si vei fi mai ocupata.Vei descoperi materii noi si profesori noi care te vor face sa uiti de actualele necazuri. Orice s-ar intampla, tu patsreaza legatura cu ambii parinti.Fii intelegatoare cu bunicii. Poate ca ei insisi au nevoie sa fie ajutati.Tu fa-le bucurii invatand bine la scoala.Ai tot viitorul in fata.Zambeste.

| Alina_Liana_1999 explică (pentru mira):

Nu pot pastra legatura 1 mama nu are nici internet nici retea de telefon 2 tata isi schimba mereuuuu numarul de telefon

9 răspunsuri:
| mdaria a răspuns:

E destul de grav ceea ce povesteti tu aici. Mama ta nu ar vrea sa te ia cu ea in Italia?

| Alina_Liana_1999 explică (pentru mdaria):

Nu intelegi? o sa pierd un an de scoala

| mdaria a răspuns (pentru Alina_Liana_1999):

Si ti se pare mai importanta scoala decat fericirea ta? Pana la urma ce vrei de fapt de la viata?

| Alina_Liana_1999 explică (pentru mdaria):

Sunt la Liceul de arte george georgescu si anul asta incep chitara vreau sa ajung cineva si oricum tatal meu nu se mai intereseaza de mine doar de ziua mea ( 31 aug ) m-a sunat si mi-a zis la multi ani si pana vine mama nu mai este mult pana in oct cred ca o sa rezist ( ador caii si merg mai mereu centrul de echitatie din Tulcea )

| NuuyyMayyyy a răspuns:

E destul de neplacuta situatia dar incerca sa-ti faci prieteni adevarati daca cei de acum nu te ajuta vorbeste cu mama ta (facebook. mess) incurand incepe scoala si poate te va ajuta

| Alina_Liana_1999 explică (pentru NuuyyMayyyy):

Nu are nici net nici retea telefonica