Linisteste-te.Incepe scoala si vei fi mai ocupata.Vei descoperi materii noi si profesori noi care te vor face sa uiti de actualele necazuri. Orice s-ar intampla, tu patsreaza legatura cu ambii parinti.Fii intelegatoare cu bunicii. Poate ca ei insisi au nevoie sa fie ajutati.Tu fa-le bucurii invatand bine la scoala.Ai tot viitorul in fata.Zambeste.
E destul de grav ceea ce povesteti tu aici. Mama ta nu ar vrea sa te ia cu ea in Italia?
E destul de neplacuta situatia dar incerca sa-ti faci prieteni adevarati daca cei de acum nu te ajuta vorbeste cu mama ta (facebook. mess) incurand incepe scoala si poate te va ajuta
Nu pot pastra legatura 1 mama nu are nici internet nici retea de telefon 2 tata isi schimba mereuuuu numarul de telefon
Si ti se pare mai importanta scoala decat fericirea ta? Pana la urma ce vrei de fapt de la viata?
Sunt la Liceul de arte george georgescu si anul asta incep chitara vreau sa ajung cineva si oricum tatal meu nu se mai intereseaza de mine doar de ziua mea ( 31 aug ) m-a sunat si mi-a zis la multi ani si pana vine mama nu mai este mult pana in oct cred ca o sa rezist ( ador caii si merg mai mereu centrul de echitatie din Tulcea )